Somalija Opublikowano 31 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2023 @Rafael Marius @Rafael Marius Już wyfruwa mi z domu, dobrze że mam młodszego, mogę się przytulić. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rafael Marius Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiadomo dzisiaj bal sylwestrowy. Trzeba się pokazać.
Somalija Opublikowano 31 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2023 @Rafael Marius Poszła na bal , 200 osób w tym 150 chłopaków... poszła z koleżanką...
Somalija Opublikowano 31 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2023 @Arsis Viola jest na Wyspach Kanaryjskich... i tam jest plaża nudystów, ludzie są wyluzowani...
Rafael Marius Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To solidny bal. Będzie miała powodzenie proporcja 1:3.
Corleone 11 Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2024 @Somalija A ten wiersz akurat podoba mi się Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Interesująco zestawiłaś fakty, a wnioski powinny przyjść same: takie, a nie inne. Chociaż o zatopieniu "Lusitanii" w nim cisza. Tak, racja: "Dla jednych terrorysta, dla innych bojownik o wolność" - że ponownie zacytuję "Zlecenie Jansona" autorstwa Roberta Ludluma. Wydaje mi się, że chodziło Ci o "część". Tak? Zapytam jeszcze - co tonie? Serdeczne pozdrowienia .
Somalija Opublikowano 11 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2024 @Corleone 11 Europa w wyniku ruchów tektonicznych jest wciskana po poziom morza...
Corleone 11 Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2024 (edytowane) @Somalija Aga. Czytasz pytania w komentarzach czy mam przestać je zamieszczać? Pytam, odniósłszy wrażenie, że nie wszystkie. Serdeczne pozdrowienia. Edytowane 12 Stycznia 2024 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji)
Corleone 11 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2024 @Tectosmith Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlatego sam prosisz się o dokładnie taki brak szacunku. I o takie samo ignorowanie oraz potraktowanie.
Tectosmith Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2024 @Corleone 11 NO cóż. Takie życie ...
Somalija Opublikowano 12 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, czasem chodzę do pracy na 10 godzin i rzeczywiście może mi coś umknąć... A co chcesz wiedzieć, to odpowiem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Corleone 11 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2024 @Somalija W komentarzu do wiersza zamieściłem dwa pytania. Odpowiedziałaś tylko na drugie. Serdeczne pozdrowienia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 12 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2024 @Corleone 11 To pytanie jest niekonkretne, zadane w Twojej głowie. Nie wiem czego ono dotyczy...
Corleone 11 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2024 (edytowane) @Somalija Ależ jest konkretne i powyżej wyrażone wprost. Zapytałem, czy zamiast "cześć" nie miałaś "część" na myśli. Słowo "tonie" jest zbędnym w kontekście czwartej zwrotki. Dodatkowy plus za pointę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Serdeczne pozdrowienia . Edytowane 12 Stycznia 2024 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 13 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2024 @Corleone 11 Tak to literówka. Energia naporu Afryki podnosi Alpy i Karpaty... 1
Corleone 11 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2024 @Tectosmith Taki Twój wybór. @Somalija Dzięki CI za odpowiedź. Miłej Soboty Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Tectosmith Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wydawało mi się, że Ciebie przeprosiłem za akty złośliwości skierowane w Twoją stronę. Czego Ty jeszcze ode mnie oczekujesz? Żebym przyklaskiwał koleżance w Jej neutralnym punkcie widzenia? Nie da rady.
Łukasz Jasiński Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2024 (edytowane) @Tectosmith Niestety, byli... Czarna mafia - kościół: to - de facto samo - Zło, a chrystianizm pochodzi od judaizmu, otóż to: w Bitwie pod Grunwaldem po stronie polskiej (słowiańskiej) - stanęli: poganie - Litwini, Tatarzy, Wołosi i kmiecie i wszyscy zaśpiewali "Bogurodzicę", chociaż walczyli z Zakonem Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie, natomiast: krzyżacy zaśpiewali Chorał Zakonny na cześć Świętej Maryji, ówcześni kronikarze (byli to w większości watykańscy zakonnicy) - opisywali Polaków mniej więcej tak: "Naród waleczny i odważny, ać pełen tupetu i bezczelności, śpiewając hymn na cześć Najświętszej Dziewicy, walcząc z reprezentantami Najświętszej Dziewicy..." - więc? Pewnie Ten na górze miał ból głowy i machnął na to ręką, jak widać: matka Jezusa - wybrała Naród bezpośredni, szczery, waleczny, odważny i z wyrafinowanym poczuciem humoru. Łukasz Jasiński Edytowane 20 Marca 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 20 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2024 @Łukasz Jasiński Jestem na Pana obrażona, ponieważ ostatnio Pan wspomniał, że podczas Pana blokady konta, ja byłam niegrzeczna i nie reagowałam. Niestety, na Pana niekorzyść znalazłam w wiadomościach prywatnych moje zapytanie do Pana... czy wszystko w porządku... Nie ładnie kłamać na forum.
Rekomendowane odpowiedzi