iwonaroma Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) w tv, komputerze, smartfonie zaostrza się obraz i dźwięk przyspiesza ruch i potok słów bez zapachu bez smaku Edytowane 28 Grudnia 2023 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 6
jan_komułzykant Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś słyszałem o Kraku od pewnego Kadłubka ktoś chce skłócić Polaków - mam szczepionkę Pozdrówka :) 2
poezja.tanczy Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 @iwonaroma Bez twierdzenia Nie ma zaprzeczenia Pięknie podsumowałaś bolączkę naszych czasów Miło, że niektórzy widzą Pozdrawiam ciepło M. 2
iwonaroma Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @jan_komułzykant :))) Pozdrówka:) i dziękuję @poezja.tanczy :))) Dziękuję i również ciepło pozdrawiam Edytowane 29 Grudnia 2023 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 1
Rafael Marius Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja wyraźnie zauważam iż u ludzi zanika zmysł węchu, tego najbardziej duchowego ze wszystkich zmysłów. 1
iwonaroma Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rafael Marius Jeszcze covid pomaga ;) Nie wiem, czy to nie słuch jest najistotniejszy w sprawach duchowych, a węch w ziemskich? Tak czy siak, żyjemy na ziemi i węch jest nam niezbędny do rozróżniania tego i owego. Dzięki:) 1
Nata_Kruk Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 @iwonaroma ... podpinam sie pod słowa zostawione przez.. Janko.. oraz.. poezja.tańczy.. Trafna miniaturka. 1
iwonaroma Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dziękuję 1
Rekomendowane odpowiedzi