Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Starzec Opublikowano 21 Grudnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 chciałem być piękny i młody starcom to się czasem zdarza więc udałem się niezwłocznie do rodzinnego lekarza wyjawiłem mu swój problem tak uczciwie i w szczególe spojrzał na mnie jednym okiem myślę sukces, że w ogóle i wystawił mi receptę pisał chyba pół godziny a na koniec wzrok swój podniósł nie widziałem takiej miny jednak pełen dobrej myśli popędziłem do apteki i tu akcji zwrot nastąpił nie dotarły moje leki na mój protest, zażalenie że przydatność leki stracą farmaceutka przeczytała co napisał lekarz w pracy na recepcie jak wół pisze jest odręcznie napisane że to pacjent na cud wielki lekko przeterminowany 9
Rafael Marius Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może rzeczywiście cuda częściej zdarzają się młodym. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 więc uważaj dobry starcze gdy chcesz młodść sobie wrócisz kasy może nie wystarczyć nieopacznie życie skrócisz grono starców się zachwyca tabletkami błękitnymi bo kij od nich jeszcze twardszy możesz skonczyć tak jak inny przestroga - Wiersze gotowe - Polski Portal Literacki (poezja.org) 1
Starzec Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 @Rafael Marius nie zgadzam się z lekarzem :) mogę? mogę :)) Dziękuję i pozdrawiam:) @Jacek_Suchowicz młodość różne ma znaczenie, kasę można wygrać w karty , błękit nieba mi wystarczy, by się rankiem poczuć wartym:) Dziękuję i pozdrawiam:) @Jacek_Suchowicz młodość różne ma znaczenie, kasę można wygrać w karty , błękit nieba mi wystarczy, by się rankiem poczuć wartym:) Dziękuję i pozdrawiam:) 1
Stary_Kredens Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 Rymowanie bardzo udane, a tęsknota za młodością i sprawnością zawsze jest i z czasem dotyka wszystkich którym jest to dane Kredens pozdrawia 1
Starzec Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2023 @Stary_Kredens dziękuję i życzę spokojnych świąt:) @Leszczym Dziękuję i pozdrawiam świątecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi