Andrzej_Wojnowski Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2023 Pierwsza gwiazdka na niebie jest już magia świąt ludzkie serca otwiera jest okazja narodzi się Bóg dziś będziemy się razem weselić jest choinka i duży stół tradycyjne święto rodzinne lecz nie każdy będzie tak mógł ktoś samotnie spędzi wigilię On jak oni samotność znał skromny cieśla w starych sandałach i na krzyżu pozostał sam ale coś po nim pozostało puste krzesło na którym kurz dla samotnych nierozumianych mamy miejsce dla nich i cóż czy naprawdę im pomagamy 6
Rafael Marius Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tym pomaganiem w Polsce to jest bardzo słabo, a ja wiem o czym mówię, bo jestem beneficjentem z racji niepełnosprawności i złego stanu zdrowia. 1
poezja.tanczy Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2023 @Andrzej_Wojnowski Fajnie, że z pytaniem. Które nie jest proste Tylko wymaga. Bo to nie jest tak, że nic nie musimy Pozdrawiam serdecznie :) 1
iwonaroma Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 Wiersz piękny i potrzebny... 1
duszka Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... i nie zapomnieć o niej - we wszystkim co do Adwentu i Świąt należy... Wtedy i myśl o samotnych i chęć włączenia ich w to przeżywanie będzi do nich należeć. Pozdrawiam :) 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 @Rafael Marius @poezja.tanczy @iwonaroma @iwonaroma Dziękuję i pozdrawiam Niech nikt tego dnia nie będzie sam. 3
Rekomendowane odpowiedzi