poezja.tanczy Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2023 Z cyklu: Nietypowe grzybobranie Poszukiwacz Jasio pojechał szukać złóż Ma ze sobą tasak, oraz nóż Ma postanowienie noworoczne Przemienienie, zaraz spocznę I złoże pierwsze pokazane Diamenty, muszą być uznane Ale jedzie dalej wtem Drugie złoże, to jest krzem Ale nie przejmuje głowy Pomysł na kolejne już jest gotowy Jedzie szuka, rozpoznane Trzecie złoże dogadane To antracyt z lekka już zwietrzały Jasio wybałusza gały Szuka dalej, co dalej będzie Niezależność, przy komendzie Albo znalezisko prawdziwe Złoże gumy, tu prawdziwe Guma wydobywana na tony Nikt nie patrzy, Jasio spełniony Załadował gumę na hol I z serca problem zdjął Takie odkrycie, tego szukałem Prawdziwej gumy, taką ją chciałem Guma na przedzie Powoli jedzie Aż złapał gumę I nigdzie nie dojedzie //Marcin z Frysztaka Wszystkie moje książki Za darmo Znajdziesz na stronie: wilusz.org 4
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2023 @poezja.tanczy Rozumiem. Rok temu złapałem gumę trzy razy tego samego dnia. Można? Pozdrawiam 1
Rafael Marius Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2023 @poezja.tanczy Pewnie znalazł w lesie dzikie wysypisko starych opon 1
Nata_Kruk Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2023 Tańcząca Poezjo... Marcinie... wrócę tutaj... Zostawiam serdeczne pozdrowienie na okres grudniowy.
poezja.tanczy Opublikowano 20 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2023 @Andrzej_Wojnowski Czyli poszedłeś za ciosem :) @Rafael Marius Takie wysypisko to prawdziwa skarbnica Można w piecu palić Sprzedać jako nówki, tylko Niemic dwa tygodnie jeździł Albo pociąć i zrobić z nich klapki, jak w Afryce robią @Nata_Kruk Wracaj, zapraszam Tobie też wszystkiego grudniowego :) @Monia @Ewelina Dzięki za czytanie Pozdrawiam wszystkich serdecznie! 3
Nata_Kruk Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2023 Dam Ci moje pewne spojrzenie na priv.
Rekomendowane odpowiedzi