Somalija Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 @Arsis Dziękuj, przesłuchałam do porannej kawy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , czekam na ministrantów mają roznosić światełko z Betlejem...
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 @Arsis uważaj, bo zostaniesz wkręcony w katolicką rodzinkę:) @violetta
Somalija Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 @violetta Viola zadbaj o siebie, bo sama sobie wysyłasz dwuznacznie niemiłą piosenkę. Zapraszam do mnie na surówkę z rukoli, przyniosłam właśnie z zimowego ogrodu... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 @Somalija smacznego, jadam na porządku dziennym sałatki:) też mam taki kącik warzywny-owocowy, gdzie wcześniej wszystko myję i sięgam do woli:) chciałbym pójścia z Arsisem na romantyczną randkę, żeby popatrzeć sobie oczy i się pouśmiechać:)
Somalija Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 @violetta Była bardzo pyszna, zimowa rukola jest delikatniejsza, nie pali tak w język jak ta lipcowa, doprawiłam ją białą cebulą i sałatą lodową, niestety moja córka prawie wszystko wyjadła zanim dodałam oliwę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , synek kroił, ale nie spróbował, bo on mięsny typ... Będzie Ci ciężko wyciągnąć Włodka na randkę, bo on jest poważnym mężczyzną a Ty rano piszesz jedno a wieczorem przeciwnie... Spróbuj, ja Ci nie pomogę, bo nie znam się na uwodzeniu mężczyzn... 1
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 @Somalija ile nam tego życia zostało, ja się bawię:) może być poważny i nigdzie nie wychodzić:)
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 @Somalija kaczkę z parku wcinałam:) dobra, mięciutka była:)
Somalija Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 @violetta Ja dzisiaj gotowałam, będę miała też na jutro... Wzięłam po świętach urlop, będę odpoczywać. Teraz pogonię córkę na zakupy, a ja z synkiem idę na spacer. Ja nie znam Włodzimierza, ponieważ nigdy nie było takiej potrzeby, nawet nie wiem gdzie mieszka...
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 @Somalija ja tego nie potrzebuję, ze spaceru mam piękne, fioletowe tulipany, nic mnie tak nie cieszy:)
Somalija Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 @violetta Nam też spacer się bardzo udał, przynieśliśmy pięć gałązek świerka do przystojenia domu i garść trawy, żeby ususzyć na sianko...
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 @Somalija w parku pustki, ludzie jednak wolą splendor światełka w botanicznym:) mnie to cieszy, chodzę swoimi drogami:) jakiś zajączek, albo sarenka przebiegła mi drogę, w parku są takie zwierzątka:)
Arsis Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 (edytowane) @violetta masz, a masz... @Somalija która piękniejsza? Edytowane 17 Grudnia 2023 przez Arsis (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2023 @Arsis dzięki za pamięć, pozdrawiam;)
Somalija Opublikowano 18 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2023 @Arsis No dobrze już Ci wybaczam, że zapomniałeś o naszej 2 i pół rocznicy poznania w dniu 15 grudnia... Przesłucham wieczorem, bo jestem w pracy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi