nadia_07 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 Cicho umieram i nikt o tym nie wie I się nigdy nie dowie Po co mam mówić komuś o tym co czuję skoro sama tego nie rozumiem? Nie potrzebuje pomocy Chce pomagać innym by oni nie czuli się winni Bo mój promyk słońca został odebrany był on często nierozumiany Ktoś mi powie że przecież nie zawiniłam, ale tak naprawdę, czyja jest to wina? Złym człowiekiem jestem tylko tutaj ja Bo kto inny? Kto inny potrafi tak bardzo zniszczyć kogoś życie? Tak bardzo się pogrążam Niby to tylko słowa ale znaczą tak wiele Chciałabym być kimś dobrym, być powodem, dla którego żyję, ale jestem tylko powodem, dla którego śmierć jest mi tylko miła, bo wszystko co było odebrało mi to co najważniejsze czyli samą siebie Teraz znowu zasunę kurtynę i znowu powiem że jest wszystko idealnie znowu mój teatr się zacznie, ale kiedy zakończy? 3
duszka Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) @nadia_07 Znajdź Twój "promyk słońca" i schowaj go w sobie - on należy do Ciebie, daje Ci siłę, ciepło, chęc zycia, rozjasnia wszystko, na co spojrzysz. Wtedy będziesz mogła sie tym z innymi dzielić, a to uszczęśliwia. Tak spontanicznie przemówilam w myślach do Ciebie po przeczytaniu tego przejmującego tekstu. Mam wrażenie, że własne słowa, ich dobieranie może ten promyk przyciagac i rozjaśniać, albo odpychać i tłumić. Serdecznie Cię pozdrawiam :) Edytowane 5 Grudnia 2023 przez duszka (wyświetl historię edycji)
Rafael Marius Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 @nadia_07 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak mówią życie to teatr. Wiecznym się staje, wystarczy być, a może aż.
Tectosmith Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 @nadia_07 Przedstawienie musi trwać, czy się chce, czy nie. I gdzieś tam jest ta właściwa droga w sam raz dla Peelki. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi