Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Wochen Opublikowano 2 Grudnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 już czas zakryć się białą pierzyną w ramionach trzymać zapach liści szukać siebie po śladach teraz już można patrzeć prosto w oczy zmarznięte słońce dotknąć schować się w płatkach śniegu 13
Tectosmith Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 @ja_wochen Ładny wiersz, przyjemny w odbiorze. Pozdrawiam serdecznie. P.S. Jeśli się da to prosiłbym o zwiększenie czcionki przy następnej publikacji. 2
Ana Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 @ja_wochen Poetycko, nostalgicznie namalowany słowami obraz dojrzałości, przemijania, piękna i dostojności zimy. Lubię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Bożena De-Tre Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 @ja_wochen Lirycznie ..szczególnie chciałabym ten” zapach liści” trzymać w ramionach.Zima poetycka- jak widać-być może.Zamyśliłam się…dziękuję. 2
Rafael Marius Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja to pierzynkę wybieram. 1
poezja.tanczy Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @ja_wochen No i mamy, okrutną zimę
Radosław Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Piękny wiersz. Schować się w płatkach śniegu - wyzwanie ! 2
kwintesencja Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @ja_wochen wiersz bardzo na czasie:) 2
Wochen Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Leszczym dziękuję @kwintesencja dziękuję 2
Nata_Kruk Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 (edytowane) @ja_wochen... poplusowałam osoby przede mną, tzn. nade mną... :) CZCIONKA większa, please... przedostatni raz proszę. Edytowane 3 Grudnia 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi