Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) za górami za lasami świat inaczej się uśmiecha tam każdy widzi to co cieszy nie musi się prawdy bać za górami za lasami czuć nadzieje to ona ozdabia dni wszystkie drzwi mają sens za nimi dobro się tli za górami za lasami niby niedaleko tylko fajne sny ludzie tam nie wiedzą co to kłamstwo smutek są szczęśliwi za górami za lasami zbudowano świat do którego warto iść Edytowane 1 Grudnia 2023 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
Nata_Kruk Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... gdzie to jest, idę z Tobą Waldku... :) niedaleko... łącznie. Pozdrawiam. ps. nie wiem o co chodzi.. ale dwa razy mnie wyświetla. ... już się naprawiło, albo ja.. naprawiłam, aż dziwne. Edytowane 1 Grudnia 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - za górami za lasami łatwo trafić...poprawiłem owe niedaleko - dziękuje za przeczytanie - Pozdr.zadowoleniem. 1
Rafael Marius Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 @Waldemar_Talar_Talar Czasem jest to uśmiech przez łzy.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - bywa i tak - dzięki że zajrzałeś - Pozdr.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 (edytowane) @Tectosmith - dziękuje serdecznie - Edytowane 2 Grudnia 2023 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @Leszczym - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi