iwonaroma Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2023 śmierć musi się ukorzyć do kropki bez żadnego 'i' 3
Konrad Koper Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 @iwonaroma Wypłynęłaś na głębie !!
Tectosmith Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 @iwonaroma Bardzo tajemniczo, jak dla mnie. Pozdrawiam. 1
iwonaroma Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Dzięki No tak, teraz widzę, że moze zbyt skrótowo i enigmatycznie. Choć przekaz jest prosty, nasza odwaga musi być większa niż negatywizmy, które nas spotykają. Inaczej nas zamordują, uśmiercą. I nie ma tu miejsca na jakikolwiek kompromis, żadne 'i' 'ale' etc. Dziękuję i również zdrówka 1
Leszczym Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 @iwonaroma Dobre, niemożliwe, ale dobre :)) 1
iwonaroma Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A czemuż to niemożliwe? :) Dzięki:) 1
Leszczym Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 @iwonaroma No bo powiedz mi jak tej śmierci, tak wszechobecnej, ma nagle nie być?
iwonaroma Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mówię, że jej ma nie być, ale że ma się ukorzyć, do kropki. Ty masz być od niej większy. 1
Leszczym Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 @iwonaroma Ładna - całkiem poetycka - myśl jednym słowem. Jakoś tak po pragmatycznemu mi się kłóci, no ale co ja tam wiem... 1
iwonaroma Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;):) 1
Rekomendowane odpowiedzi