Ten utwór został doceniony przez użytkowników. lena2_ Opublikowano 28 Listopada 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) mój dom to nie tylko ściany i przestrzeń wpisana w obecność lecz miejsce na rozgwar ze zgodą na ciszę remedium na prozy konieczność Edytowane 28 Listopada 2023 przez lena2_ (wyświetl historię edycji) 9
Wędrowiec.1984 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2023 @lena2_ Mój także, ale gdy w domu panuje rozgwar, o ciszę muszę zawalczyć, zakładając słuchawki, których używa się do tłumienia hałasu np. na budowach. Polecam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To brzmi nielogicznie, ponieważ nie spina się z niczym, co jest wyżej napisane. Jednym z możliwych rozwiązań może być: zastąpienie frazy gdy lekiem, słowem remedium.
lena2_ Opublikowano 28 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2023 @Wędrowiec.1984 Dziękuje za podpowiedź:):) zmieniam:)serdecznie pozdrawiam:)
Tectosmith Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale celuje w powiedzenie "proza życia". Tak to odbieram. @lena2_ Ładnie to ujęłaś. Pozdrawiam.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, ale w mojej ocenie, wespół z całością, brzmiało zupełnie nie po polsku. Autorka również zgodziła się ze mną, ponieważ zmieniła wskazaną frazę.
Tectosmith Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2023 @Wędrowiec.1984 @lena2_ Zupełnie niepotrzebnie zmieniła. A prawda taka, że było to jak najbardziej po polsku i jak najbardziej logicznie. Serio, nie wiem czego się tak naprawdę przyczepiłeś. Ale skoro autorka się aż tak przejęła to najwyraźniej miałeś rację ... Cóż autorko. Niech będzie i remedium.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) @Tectosmith No cóż. Skoro mogłem mieć swoje zdanie, to je wyraziłem, ale doceniam również Twój punkt widzenia. Tyle. Edytowane 28 Listopada 2023 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)
Tectosmith Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2023 @Wędrowiec.1984 No widzisz, ja to zdanie rozumiem: "lecz miejsce na rozgwar ze zgodą na ciszę gdy lekiem na prozy konieczność" No i teraz pytanie czy rozumiem właściwie, czy jednak coś mi się pierniczy.
Nata_Kruk Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to "są", troszkę niepotrzebnie 'posykuje' w tym miejscu... ;) Zostawiłabym... to nie tylko... 'dzieciątko' Twoje. Piękne mini.!
Tectosmith Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2023 @lena2_ "to nie są tylko" Zamiast usuwać "są" mogłaś napisać: "to są nie tylko" Skoro komuś to nie odpowiada aż tak bardzo. No cóż. Twoja sprawa.
poezja.tanczy Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2023 @lena2_ Dom jest w sercu I dobrze, że poruszasz głębię tematu Miły wiersz Pozdrawiam serdecznie :)
Monia Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2023 @lena2_ Jak to mówią wszędzie dobrze,ale w domu najlepiej pozdro ;)
Rekomendowane odpowiedzi