Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Arsis są momenty a i całość niczego sobie. Czasami, jak na mój gust, meandrujesz za daleko od epicentrum. 
    • Zawieszona w oczekiwaniu Na może tak, na może nie Jak w lustrze się przeglądam   Gdy nie odbieram telefonu Mówiąc milcząco Że nie chce mi się gadać I nie oddzwaniam Z zamierzenia Z zaniechania Z zapomnienia   Gdy zwlekam z odpowiedzią W niezdecydowaniu Trzymam w niepewności Zostawiając sobie furtkę Na możliwe opcje Na inne priorytety Na swoje nastroje   Poddaję w wątpliwość Tę swoją wolność Dane sobie prawo   Nie znam odpowiedzi
    • @Andrzej P. Zajączkowski właśnie czytam "Śledztwo" Lema - kompatybilny klimat. 
    • @Leszczym   A co mam robić? Mam pić wódkę i słuchać wojskowych piosenek? Tak przy okazji: mam jeszcze wódkę w lodówce - stoi ona tam od Narodowego Święta Niepodległości, jasne: piłem sobie z moim kolegą w moim mieszkaniu, poza tym: jestem pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym biseksualistą - uniwersalnym, także: założyłem lożę - Loża Akademii Wolnego Seksu i Monika jest zainteresowana i jakoś milczy, zamiast: teorię zamienić w realną praktykę.   Łukasz Jasiński 
    • @aff Ta czarna komedia to mi przypisana w udziale ?  Fajny ...? A gdzie tam... Osobliwy z efektem uznania i szacunku tyle mi "złotych" myśli wyleciało ....  Właśnie dlatego że... uznając pisanie bez sensu i że nic mu po nim ..Nie sugeruje nic, nie insynuuje a ...stwierdzam że jednak coś po tym pisaniu jest...że coś dla kogoś to tworzenie znaczy....że jest ciekawe, mądre, inspirujące... Może "namacalnie" nieopłacalne ale jakkolwiek zabrzmi to absurdalnie to jednak jest..... Bogaty 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...