Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 23 Listopada 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 (edytowane) gdy tylko spojrzenie to ruch spływanie łzy i drżenie ust niepostrzeżenie wbijam w ziemię korzenie coraz głębiej Edytowane 23 Listopada 2023 przez duszka (wyświetl historię edycji) 12
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 Witam - mądry wierszyk - spełniony - Pozdr.serdecznie. 1
Rafael Marius Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 @duszka Każdy z nas jest podobny do drzewa. Korzenie to nasi przodkowie. Poznając ich dzieje zapuszczamy korzenie coraz głębiej. 1
duszka Opublikowano 24 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Spelniony" - niezmiernie cieszy mnie to określenie :) Dziękuję Ci! Wczuwamy sie przy tym w nie, w istotę rzeczywistości, ludzkiego losu.., ale też w doświadczenia obecne, które sa ich dalszym ciagiem. Dziekuję Ci za tą refleksję i pozdrawiam :) @sam_i_swoi @Tectosmith@iwonaroma@Waldemar_Talar_Talar@wolnosc_mojej_duszy@kwintesencja Dziękuję Wam wszystkim serdecznie! :) 2
poezja.tanczy Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 @duszka I to nie jest wcale złe Z wiekiem ukorzenianie staje się potrzebne Pozdrowienia serdeczne :)
duszka Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak :) I dobrze robi. Dziękuję Ci i pozdrawiam miło :) @MoniaDziękuję Ci :) 2
duszka Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 @Kamil Olszówka@LeszczymDziękuję Wam za życzliwe czytanie :) 2
Leszczym Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 @duszka proszę proszę bo te mini wybitnie Ci się udają... 1
duszka Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2023 @Sylwester_LasotaMiło mi :) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi