Rafael Marius Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @Somalija Dziękuję za serduszko i zajrzenie.
Somalija Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @Rafael Marius Czekam na nowy wiersz, może ,,Bieluteńka przyszła" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dziękuję. Miło mi bardzo. U mnie coś słabo ostatnio z pisaniem. W listopadzie tylko ten jeden zdołałem opublikować, ale dobre i to. Nie mam jakoś czasu i nastroju.
Somalija Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @Rafael Marius Ja piszę bez przerwy, bo jestem grafomanką, ale listopad rzeczywiście mnie ciut wyciszył. Zresztą musiałam umyć okna, posprzątać mieszkanie, ubałam już z dziećmi choinkę i pracuję zawodowo... Więc z czasem jest krucho... 1
Rafael Marius Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie, właśnie dużo obowiązków i proza życia nie nastrajają poetycko.
Rafael Marius Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 @[email protected] Dziękuję za przychylność i zainteresowanie.
Nefretete Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 @Rafael Marius Bardzo ładny wiersz! Melodia płynie. Pozdrawiam! 1
Rafael Marius Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za przychylny odbiór i serduszko. Jak najbardziej. Większość wierszy piszę przy muzyce i staram się jak mogę najlepiej by wychodziły melodyjne. To dla mnie ważne. 1
Rafael Marius Opublikowano 9 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2023 @[email protected] Dziękuję za przychylność i zainteresowanie.
Rafael Marius Opublikowano 10 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2023 @Czarek Płatak Dziękuję za serduszko i zajrzenie.
Rafael Marius Opublikowano 11 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2023 @Leszczym Dziękuję za uznanie i wizytę. 1
Rafael Marius Opublikowano 13 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2023 @et cetera Dziękuję za polubienie i czytanie.
Rekomendowane odpowiedzi