Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 21 Listopada 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2023 gdy to robię - znikam ciszą staję się powietrzem a więc jednak jesteś z martwych budzisz 9
Ewelina Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2023 @duszka mało słów a tyle treści. Pięknie! Pozdrawiam :) 3
andrew Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2023 @duszka Czuć gorąco letniego słońca, żar leje się z nieba. Pozdrawiam serdecznie, Miłego dnia 1
duszka Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem chciałabym ich więcej, ale zwykle wiersz się "upiera" i opiera :) Cieszę się z Twojego odbioru :) Dziękuję! Ciekawe odczuwanie, zaskakujące dla mnie. Chyba bardzo osobiste. Dziękuję Ci i również miłego dnia :) @Tectosmith@Dragaz@kwintesencja Miłe podziękowania ode mnie dla Was! :) 3
duszka Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2023 @iwonaroma@Nata_Kruk Miło mi :) Dziękuję Wam :) 1
Rafael Marius Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez Boga jesteśmy niczym. 2
duszka Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niezwykle trafny skrót. Dziękuję Ci :) 2
duszka Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 @Kamil OlszówkaDziękuję Ci za miłą obecność :) 1
Rekomendowane odpowiedzi