-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez APM · Opublikowano
@Simon Tracy Klimat fajny i fajnie napisane. Poczułam się tak, jakbym tam, była z Tobą, co bardzo mnie zaskoczyło. Nie spodzioewałam się, że aż tak można zidentyfikować z piszącym. Taki mini reportaż uczuciami przetkany. Niby wydarzenie nas nie dotyczy, a jednak chcemy wiedzić, co sie wydarzy i co Ty zrobisz, co napiszesz, co zobaczysz... -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Łukasz Jurczyk Bardzo dziękuję za piękny komentarz! :) Pozdrawiam @Migrena @[email protected] Serdecznie dziękuję! :) -
Przez Waldemar_Talar_Talar · Opublikowano
świat to nie tylko choroby i wojny smutek czy głód wiatr i deszcz świat to orszak pełen miłości dumnych drzew uśmiechu i tęcz świat to droga to kamień i głaz niebo pełne fajnych gwiazd świat to poważny listopad czuły grudzień kapryśny kwiecień cud maj świat to potęga w nim wiele cyfr które nie mają zakończenia świat to świat zawsze będzie więc nie kłam że ci to obojętne -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Robert Witold Gorzkowski Jeżeli o mnie chodzi, to udało Ci się wyśmienicie, bo wiersz mnie wzruszył. Nigdy nie liczę sylab, głosek - więc od strony "technicznej" nie oceniam, bo się na tym nie znam. Inaczej patrzę na teksty - czy wywołują emocje. Pozdrawiam.
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne