Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Linia Etum siedem patyków rozgrzebuje skurczone serce strumień uśpienia miesza chylące żale trzy marzenia pękły raniąc drzazgami [reedycja / poprawienie tagów html, 29.09.2004]
sterowiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 widze, ze kontynuacja wyliczanki trwa, dosyc dobre, lubie wyliczanie, ma w sobie magię pozdrawiam
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak ci powiedzieć, że wiersz chwyta za serce i trzyma nie pozwala odejść jak koślawym słowem nie trącić drżącej jeszcze struny takie wiersze mogę czytać i po nie tutaj przychodzę wielkie dzięki zabiorę, jeśli pozwolisz seweryna
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pękły.....ale ja już je posklejam, zobaczysz!, daj mi chwilkę....
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dormo, dzięki :) Sterowiec, magikiem raczej nie zostanę, co nie znaczy, że przypadkiem wiersz lekko magiczny zdołam napisać :) Seweryna, do piaskownicy czasem troszkę piasku dosypię, a jeśli chcesz to bierz moje wiersze, jestem za :) Natalia, :) i to tyle :) może kiedyś coś jeszcze skrobnę, chociaż nie wiem jak i kiedy ;)
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kai - wiesz że skrobniesz. I jak. Z tym kiedy - to już gorzej. Mam nadzieję, że niedługo. piekny ten smutas. chylące żale - ech Kai. ściskam - Mirka
joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kai, serce mi pęka, gdy to czytam. Trzymaj się, Wojowniku!
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...brak komentarza... [sub]Tekst był edytowany przez Adam Szadkowski dnia 24-09-2003 14:52.[/sub]
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ... brak komentarza, (dopisałem coś na końcu) przepraszam za zamieszanie z mojej strony, Pozdrawiam, Kai Fist [sub]Tekst był edytowany przez Kai Fist dnia 24-09-2003 18:37.[/sub]
wstydliwa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jeszcze ja chce skomentować... Twój wiersz jest dla mnie odzwierciedleniem stanu mojej duszy... Nic więcej nie powiem... Cieszę się,że jesteś:))
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ech... są takie wiersze moje, pod którymi wszytkim dziękuję... ten wiersz jest w jakiś sposób szczególny...To Wy wypowiedzieliśnie te słowa i ten stan, który mnie trapił Dz. Pozdrawiam Kai Fist
Rekomendowane odpowiedzi