Bożena De-Tre Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @Leszczym Przeczytałam raz jeszcze „ Współczesnych Okularników …fiufiu super piosenka tylko proszę rozpisz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Tectosmith Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @Leszczym Przyznaję, że wczoraj miałem okropny nastrój. Dzisiaj nie jest lepiej. Przepraszam jeśli w jakiś sposób Cię uraziłem.
Leszczym Opublikowano 11 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @Bożena De-Tre Ależ co mam rozpisać? @Tectosmith Szanowny Kolego nic takiego nie miało miejsca. Ja już trochę jestem zahartowany :)) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @Leszczym swój ostatni wiersz.Sprawdzę może to nie był Twój-:)Między „ obrazem ( oddechem)naszym jest gdzieś granica ta.Ty malujesz obrazy ja gubię się we łzach….”właściwie w codzienności dziś się skrywam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Bożena De-Tre Tak.Zrób piosenkę !!!!Jeżeli nie Ty ja spróbuję.”Zróbmy ostatnią próbę-reżyserujesz Ty/ stop klatka/stop…sernik mi się zaraz spali PiszPan ja biegnę… 1
Leszczym Opublikowano 11 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @Bożena De-Tre Oj nie, ten wiersz ma być krótki, enigmatyczny, prosty. Zresztą od jakiegoś czasu czasem robię takie powiązane wpisy wiersza i piosenki :)) Wszystkie tutaj wiersze które wrzucam są moje :)) Czasem tylko zdarzają mi się jakby zapożyczone frazy, bo te tutaj się cieszą to przeróbka piosenki Manamu, że "się śmieją, się śmieją" itp. @Bożena De-Tre Jeśli to było do mnie - nie "zrobię" piosenki :// Naprawdę tego nie potrafię, kompletnie. Piosenka wymaga ram, rytmu, rymu, taktu, koronkowej i precyzyjnej konstrukcji, a ja tego nie umiem. Żałuję, ale faktycznie nie umiem :// 1
Bożena De-Tre Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @Bożena De-Tre Nie tozumiem teraz ja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .Między oddechem naszym jest gdzieś granica ta..ble ble-:)to moja piosenka którą aktualnie aktorka(?) śpiewać chce…( śpiewa!) .I nie żartuję a dziwię się że chce 1
Leszczym Opublikowano 11 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @Bożena De-Tre Acha, teraz z kolei ja rozumiem. No proszę Koleżanki gratuluję :)) Wiersze bardzo zyskują przy aktorskiej obróbce :)) Piosenki pewnie też...
Bożena De-Tre Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @Leszczym Dodają nam skrzydeł to fakt.Tylko ego może „ cierpieć” Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Tectosmith Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2023 @Leszczym Faktycznie, zabawny wierszyk :-) Ale to mogłem docenić dopiero jak mi samemu się nastrój poprawił. Pozdrawiam serdecznie :-) 1
Leszczym Opublikowano 12 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2023 @Tectosmith Jeśli zabawny dobrze. Jeśli mało zabawny też dobrze. Ja już nie mam intencji jakichś przesadnych dbałości o wpisy. Tutaj w ogóle jest coś w rodzaju dialogu z wyjątkową piosenką wyjątkowej artystki. Mój zamiar był raczej zabawowy, ale przecież można tekst inaczej odebrać, a ja lubię w wierszach niedomówienia i staram się uciekać od łopatologii tylko nie zawsze mi się to udaje :// 1
Ewelina Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2023 @Leszczym niezmiennie lubię Twój dystans i luz. Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 12 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2023 @Ewelina Dzięki :) 1
Rekomendowane odpowiedzi