andrew Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 wolność to nie iluzja mamy związane nie tylko ręce żonglujemy aby znaleźć jej skrawek dla siebie nie rośnie na łące ale... ale pielęgnujmy ją jak kwiaty warto dla tego skrawka żyć nie oddawajmy wolności łatwo przytulmy ją do piersi pokochajmy 10.2023 andrew 3
andrew Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 @andrew Wolność to nie dowolność. Ważna i w życiu prywatnym i społecznym. To jak kawałek podłogi, własny . Pozdrawiam serdecznie, Miłego dnia
viola arvensis Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 @andrew wolność można odnaleźć tylko w Bogu. Reszta to samowola a samowola to głupota. Pozdrawiam! 1
Tectosmith Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie oceny zachowaj dla siebie. Fanatyczko.
viola arvensis Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 @Tectosmith "Uderz w stół a nożyce się odezwą". 1
Tectosmith Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To akurat bzdura. Stole Ty.
andrew Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 @Tectosmith Bóg pokazuje drogę do wolności, drogą tą jest prawość człowieka... Pozdrawiam, Używanie w takim kontekście słowa fanatyczka, świadczy o zniewoleniu, warto odszukać kawałek wolności w sobie.
Tectosmith Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie piernicz. Ja tutaj nie latam i nie nazywam każdego wierzącego idiotą. Bez względu na to jakie by nie były moje przekonania staram się szanować wiarę innych, nawet Twoją mimo, że bywa mniejsza niż moja nie wiara. I w tym właśnie kontekście osobę, która nazywa wierzących inaczej głupcami nazywam konkretnie Fanatyczką. I to zdanie podtrzymuję. Nie ma to oczywiście związku z Twoim wierszem i Twoją wiarą. Chodzi o konkretną osobę obrażającą przekonania moje.
andrew Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 @Tectosmith Lubisz być dowcipny, to Twój styl... Pozdrawiam
Rafael Marius Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I oby ten skrawek stawał się coraz większy, co jest jak najbardziej możliwe.
Dared Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 @viola arvensis @Tectosmith @andrew Koleżanka dokonała epokowego odkrycia, wszyscy innowiercy i niewierzący są głupkami, ok ma prawo do swojego zdania z którym akurat się nie zgadzam ;-)) pozdrawiam 1
andrew Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Dared Myślę tak jak Ty, Ona pewnie podobnie, niewłaściwie zrozumiałeś jej myśli. Pozdrawiam serdecznie
error_erros Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 Nie jestem fanem Twojego stylu ani światopoglądu. Masz swój świat i to jest całkiem ok. Osobiście kupuję Twojej "bożej" stylówy, trochę też nie potrafię traktować jej serio, ale radzę sobie z tym - uwaga, drodzy komentujący! - nie wpieprzając się i nie zabierając głosu. I tu również słowo do komentujących - jeśli nie potraficie powstrzymać się od obrażania i umniejszania tym, którzy mają inny światopogląd tylko dlatego, że jest inny - to po prostu milczcie. Polecam. 1
Tectosmith Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierniczysz jak zwykle. Masz rację, że to komentująca obraża.
Rekomendowane odpowiedzi