violetta Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Rafael Marius w biznesie nie ma uczuć:) tez ludzi tak traktują, zwalniają, nie wypłacają pensji. 1
Rafael Marius Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co do zasady nie ma. Jednak czasem są wyjątki, gdy się szef zakocha w pięknej podwładnej i ta zaczyna szybko piąć się do góry.
violetta Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Rafael Marius ostatnio poznałam fajnych dwóch chłopaków, są dyrektorami, pracują w firmach konsultingowych i tacy są najfajniejsi z moich obserwacji:) jeden mi powiedział, ze jest ostatni tydzień w Warszawie i prawdopodobnie wyjedzie do ZEA, wybrałam mu ten kierunek, bo nie był do końca zdecydowany, a coś mówił o Molwadii i zazdroszczę, sama bym tam wyjechała:) uczę się angielskiego, a mam tak kreatywnego nauczyciela, tak fantastyczny, z francuskiego na razie zrezygnowałam, bo mi się nie podobała nauczycielka jednak, ale będę szukała dalej kogoś:)
Rafael Marius Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tam to dopiero gorąco, nawet dla mnie za.
violetta Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Rafael Marius Mi się marzy, ale oczywiście z facetem tam wyjechać:) bo co tam robić samemu:)
Rafael Marius Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A tego nie wiem. Nie interesowałem się tym rejonem świata. Ja lubię dużo zieleni.
violetta Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Rafael Marius tam sporo zieleni, całe alejki:) 1
Rekomendowane odpowiedzi