Gość Franek K Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 Eeeee..., on?! Internet to dobre miejsce do polowań, ale w realu może skończyć się stwierdzeniem, jak wyżej. Czas, by popełnić e-rotyk ;)
Leszczym Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Franek K Otóż właśnie, ostatnie moje trzy no to właśnie są e-rotyki :))
Ewelina Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 @Leszczym a znaleźć nie może bo możliwe, że szuka gdzie popadnie? A tu trzeba pomyślunku użyć, strategię opracować starannie - chociaż w głowie i szukać, szukać nie gdzie popadnie :)
Leszczym Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 @Ewelina No albo sobie po prostu darować :) 1
Ewelina Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 @Leszczym cóż, samotność ma swoje plusy, choć i minusów nie brakuje :) 1
Leszczym Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 @Ewelina Samotność ma ten główny minus, że w pewien sposób jesteś nieosłonięty. Łatwiej Cb posądzać, podejrzewać, prowokować, wyprowadzić na manowce, ośmieszyć, albo właśnie jak w Chłopach (świetny film - bardzo polecam) zabrać lub pokiereszować Ci twarz. Na mój ogląd i moje doświadczenia to jest właśnie największy minus samotności - grasz sam i bez osłony :// 1
Ewelina Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 @Leszczym nigdy tak o samotności nie myślałam. Może dlatego, że nie za bardzo jej życiu doświadczyłam. Dla mnie samotność to święty spokój ;) Ale to chwilowe. 1
Leszczym Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 @Ewelina Może nie bardzo chcę tutaj szerzyć defetyzm, ale chyba i tak źle i tak niedobrze ;)) I wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ;)) 1
Rekomendowane odpowiedzi