arkadius Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 Akolici Himmlera naśladowcy hodowcy drobiu paladyni czarnego zakonu spod znaku hakenkrojca i trupiej główki run mocy w tamtym czasie regulatorzy przyrostu naturalnego mieli pełne ręce roboty klatka po klatce dokumentując zabijanie wyeksploatowanych tych co nie mają już sił a pójdą do dołu lub ulecą do nieba przez komin Taka sytuacja nic wstydliwego wrogów trzeba zetrzeć w proch pozyskać cenny nawóz użyźniający pole za wzorcowym obozem z fotografii na której w czasie wizytacji nadzorca zagłady tej za rogiem zażywa chwili relaksu zbierając z pomocą esesmanów polne kwiaty Na początku roku będzie podobnie to chronologiczny proces rozłożony na czterech jeźdźców staniemy się świadkami lub czynnymi uczestnikami tego samego lecz w innej formie świat który znamy rozleci się jak domek z kart przerodzi w pełnoskalową wojnę a później zielone światło dostanie przemysł przetwórczy Nie będą rozmnażać się wariaci utrwalacze brudu niedowiarkowie chodzący po ulicach z głową w chmurach wyznawcy świętych liczb wszyscy ci co podważają idee podobieństwa będą żelazną miotłą wymieceni 5
violetta Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 Wczoraj mnie urzekły słowa Boga, że umarli chowają umarłych, a Jezus mówi do ciebie, zostaw to, idź za mną:) stałam na ulicy, było już po 22 i nie mogłam się oderwać od chłopaka, który przemawiał do ludzi przechodzących. Stałam i słuchałam, wróciłam późno w nocy z ulicy ze słowem Bożym :) to było jak sen:) tam Był Bóg :) taki recykling mi się podoba:)
Leszczym Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 @arkadius no powiem Ci pioruńska wizja... Są takie teksty, przy których trzymam kciuki żeby generalnie się nie sprawdziły...
Rekomendowane odpowiedzi