Ten utwór został doceniony przez użytkowników. poezja.tanczy Opublikowano 31 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 31 Października 2023 Z cyklu: Dwóch czy jeden Świat oglądający Jadę. Przez miasto Oglądam pałacyk Jedziemy dalej Ale piękny placyk Ludzie na lodach Czy innych obiadach W kolejkach W swoich codziennych zwadach Ktoś kłóci się O cenę benzyny Ktoś mówi Że kłótnia to kpiny Jeden zaczepia Drugiego na stałe A mnie te wszystkie problemy Wydają się małe Odległe Oglądam wszystko z góry Jedziemy, to na dół To znowu do góry I po chwili dopiero Uświadomiłem sobie Że to karawan A ja pozostaje na życia głodzie Już jako duch Ciału towarzyszący Ciału bez życia Świat oglądający //Marcin z Frysztaka Wszystkie moje książki Za darmo Znajdziesz na stronie: wilusz.org 8
Marek.zak1 Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 Może to tak będzie. M. 1
duszka Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 @poezja.tanczy Może w każdym "oglądaniu" nasz duch oddziela sie nieco od ciała, żeby objąć większą przestrzeń i widzieć jaśniej.... Ciekawa myśl, do której prowadzi Twój wiersz :) Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 Poezjo tańcząca, czyli.. Marcinie.. gdy czytam Ciebie, jedna myśl przychodzi mi do głowy... Twój sposób pisania, jest jak program.. źródła.. w dwójce w radio, który bardzo lubię słuchać... Ciebie mogę poczytać. Pozdrawiam.
Rafael Marius Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 @poezja.tanczy Dystans do materii to dobra rzecz.
poezja.tanczy Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 @Marek.zak1 Kto wie, nie powie :) Dzięki, że zaglądnąłeś @duszka To nasze serce, czyli "umysł duszy" jednak pracuje po swojemu Dzięki za myśl @Nata_Kruk Nie znam tego programu, ale zachęcasz, więc będę musiał nadrobić Dzięki, że jesteś @Rafael Marius Oby nie przesadzić. W żadną stronę Dzięki @Natuskaa @Tectosmith @miauczenie owies Miło że czytacie Dzięki! 3
Rafael Marius Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Otóż to. 1
Rekomendowane odpowiedzi