Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Ludzkość dziękuje wam Rosjanie!

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Kochana, musisz zmienić portal. Nikt Cię tu nie potrzebuje. Mamy swoje zasady a Ty skup się przed Tobą  wybory Miss Polski w kategorii Kobieta Dojrzała... Trzymamy kciuki...

Edytowane przez Somalija (wyświetl historię edycji)

@sowa Nie możesz się wycofać, wchodzisz do finału i zyskujesz rozpoznawalność, przy Twojej inteligentcji dostajesz tekę Ministra Edukacji. Potrzebujemy Cię, Kaśka Lubnauer wypadła z gry, szkoda jej na takie poboczne stanowisko. Otworzysz drzwi szkół dla Pozarządowych i będziemy edukować społeczeństwo, zwłaszcza dziewczynki. Za 50 lat one przyjmą władzę i mężczyźni wreszcie będą tam gdzie im inteligencja lub warunki fizyczne wskazują... czyli wysoko lub na dnie. Płeć nie będzie determinowała stanowiska, kobiety przyjmą większość celów i zadań. Tacy z inteligencją neandertalczyka, z szyją zlaną z tułowiem i brzuchami nie będą wskazywać kobietom ich roli i miejsca w społeczeństwie, Kościół sam się rozsypie, tylko trzeba otworzyć sprawę pedofilii i sodomii... Polska i polskie kobiety na Ciebie liczą, nie trać czasu na podrzędnym portalu, załatwię Ci chłopaków takich 27-34 lat,  ilu chcesz, tylko się skup...

@sowa Dużo lepszy jest mój tekst zatytułowany ,,Uśmiech papieża Polaka", którego lekturę niniejszym gorąco wszystkim polecam!

@Somalija Tytułem polemiki polecam łaskawej uwadze moje teksty zatytułowane ,,Uśmiech papieża Polaka" i ,,Posłuszni słowom papieża przełomów"!

O kacie też kiedyś napisałem długi wiersz, ale byłeś uprzejmy nazwać go ,,zwyczajnie śmieszną tasiemcową historią pisaną językiem naćpanego małolata"...

@sowaO kacie też kiedyś napisałem długi wiersz, ale byłeś uprzejmy nazwać go ,,zwyczajnie śmieszną tasiemcową historią pisaną językiem naćpanego małolata"...

@Somalija@Tectosmith Dlaczego wszyscy zwracacie się do tego chłopa jak do kobiety?

@Tectosmith@Somalija

Ten człowiek [sowa/woda] wylał na mnie kiedyś istne wiadro pomyj, więc nie mogłem udawać że deszcz pada...

Edytowane przez Kamil Olszówka (wyświetl historię edycji)

• 2 tygodnie później...

@Kamil Olszówka

Pozwolisz Kamilu, że wrócę do tematu - czyli Twojego wiersza, pominę zaś milczeniem poziom powyższych docinków. Z wiadomego powodu.

Nigdy próbowałem napisać wiersz w prezentowanym przez Ciebie stylu i wydaje mi się to trudnym zadaniem

. Jednak niezależnie od stopnia trudności stworzenia takiego utworu - która to kreacja wygląda na proste dla Ciebie zadanie - zdajesz się powielać propagandę, serwowaną nam przez media "głównego nurtu". Co powoduje, że myślisz - a w konsekwencji piszesz - tak, jak tamtejsi propagandyści chcą, abyś myślał. 

Serdeczne pozdrowienia.

@Corleone 11 @Corleone 11 Zawsze staram się opierać moje teksty, czy to wiersze, czy publikowane tutaj fragmenty moich powieści na naukowych źródłach drukowanych. Ja po prostu dużo czytam a wieczorami pogrążony w rozmyślaniach wsłuchuję się w siebie i rozmaite rymy same napływają mi do głowy... Pozdrawiam!