Starzec Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2023 kiedy opatrzność nieprzypadkowo przypomni o sobie w takim przypadku uwierzmy w przeznaczenie 5
Tectosmith Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2023 @Starzec Bardzo trafny wiersz, ale szans nie ma. Opatrzność ma Biblijny zakaz objawiania się. Pozdrawiam serdecznie :-) 1
Starzec Opublikowano 24 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2023 @Tectosmith w sytuacjach krytycznych szansa jest zawsze pół na pół, a opatrzność w biblii nie jest dookreślona. Dziękuję i pozdrawiam:) 1
poezja.tanczy Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2023 @Starzec Nie da się nie wierzyć w przeznaczenie To tak jakby nie wierzyć w swoje istnienie Pozdrowienia 1
Starzec Opublikowano 31 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2023 @poezja.tanczy ciekawy temat do dysputy:) czyli jestem, bo tak miało być? :) Dziękuję i pozdrawiam:) 1
poezja.tanczy Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2023 @Starzec A wolałbyś być dziełem przypadku? :) 1
Starzec Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 @poezja.tanczy jak by nie patrzył,to każdy jest dziełem przypadku:) 1
Rekomendowane odpowiedzi