Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 16 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Października 2023 (edytowane) spróbuj mnie zabić nazywam się Śmierć nienawiść na młyn Sigurt Wężowe Oko z ojca mojego ścierwo po matce za dużo myśli zginie pierwszy przymrozek topór sam bez problemu odnajdzie serce spróbuj mnie powstrzymać nazywam się Śmierć brata żelazne boki dziad Odyn strzeże matkę jego tarczowniczkę zabiję węży po stronie wroga nie zbywa nie ufam nikomu kochasz będziesz bronił Edytowane 19 Października 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 8
Wiechu J. K. Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2023 @Somalija Pamiętaj o śmierci - takie przypomnienie zionie chłodem lecz uświadamia, że nic nie trwa wiecznie na tej ziemii. Temat istotnie odpychająco-przyciągający. Zapewne, każdy z nas przypatrywał się chociaż raz w życiu osobie, która śpi. Serce i mózg niewątpliwie dalej pracują lecz twarz śpiącej osoby przypomina - no dobra, muszę powiedzieć - nieboszczyka. Ach! Zabić Śmierć, brzmi trochę pokrętnie, lecz zmartwychwstanie lub reinkarnacja, lepiej w nie wierzyć dla własnego dobrego samopoczucia, odmrażają okowy śmierci nadzieji powiewem. Pozdrawiam serdecznie! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 za dużo filmów oglądasz :)
Somalija Opublikowano 17 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @violetta Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , historia Ivara w tym serialu, nic się nie ma do prawdy, ale obraz to żywy testosteron, orgazm przez oczy... Jak Ci się układa z Księciem? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nienawiść niesie kolejne narody do wojny... Dziękuję Wiesiu
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @SomalijaSomalisiu, nienawiść i wojny to odwieczne zarazy świata tego, to takie krwawe bestie szatańskie. Z uszanowaniem.
Somalija Opublikowano 17 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @Wiesław J.K. Widzę, powtórkę w ostatnim czasie...
violetta Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @Wiesław J.K. świat arabski się jednoczy, my też Polacy się jednoczymy, opozycja wygrała, jesteśmy nad całym światem najlepsi:) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @violettaMiejmy nadzieję, że cały świat się zjednoczy zanim będzie za późno... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Somalija Nic nowego pod słońcem...
violetta Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @Wiesław J.K. świat arabski czuje się upokorzony. Można tylko naprawić rozmową. Dobrzy są ludzie, którzy nie atakują. Ludzie powinni się opanować. Zaraz będzie wojna Azerbejdżan z Armenią, już się szykują na walkę.
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @violetta Religie, polityka i granice dzielą nie jednoczą.
violetta Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @Wiesław J.K. świat niemoralny bardziej, ludzie mają rodziny w Polsce, a siedzą zagranicą ich połówki, mają „drugie rodziny”. Mam koleżankę, która ma też podobnego kochanka, ale ona argumentuje mi, co jest zostało, a ja jej mówię, że nie będę Cię ratowała, gdy będziesz miała kłopoty.
Somalija Opublikowano 17 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przecież ten mężczyzna, też nie jest jej wierny... co mu za tą granicą zostaje...
violetta Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @Somalija tak, wszystko jest na chwilę:)
violetta Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @Somalija ale jesteś wyemancypowana. co takie związki dają?:)
Rafael Marius Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Śmierć trudno powstrzymać, choć są tacy, których kule omijają. Oni dobrze to wiedzą i nawet się nie boją.
Somalija Opublikowano 17 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie jestem wyemancypowana... jestem normalna. W czasie liceum mieszkałam przez kilka miesięcy w internacie przy kobiecym zakonie. Obok był męski i furtka między nimi do chodzenia na skróty. Nocą skrzypiała... chyba nie trzymali różańca... Takie związki dają jakoś przeżyć w nieszczęśliwej rzeczywistości...
Somalija Opublikowano 17 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację, są tacy tancerze którzy potrafią zatańczyć ze śmiercią...
violetta Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @Somalija w głowie mi się nie mieści:)
Somalija Opublikowano 17 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @violetta Nauczyłam się wtedy wiele i pierwszy raz poczułam dotyk ciepła, który można wywołać wzrokiem... Byłam jeszcze dzieckiem... Czy oszałomiłaś już Księcia ?
violetta Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @Somalija nie chcę tego, jestem dzieckiem bożym :)
Rekomendowane odpowiedzi