Ten utwór został doceniony przez użytkowników. viola arvensis Opublikowano 14 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 (edytowane) Czy pan na mnie rzucił okiem proszę pana? Czy ta chwila mogła by być zatrzymana? Westchnął pan i uśmiech szczery podarował. Czy pan westchnął do mnie czy żartował ? Chodzi mi po głowie pan od rana. I rozprasza, czuję wielce się zmieszana. I tak nagle pan się obok znów pojawia. Gęsią skórkę mam na plecach pan to sprawia. I niechcący pan dotyka mojej dłoni. By za chwilę zgarnąć włosy z mojej skroni... Chcę uciekać lecz nie mogę proszę pana. Czuję się przez pana aurę zatrzymana. Pan pewnością swoją mnie czaruje. Ja wątpliwe z motylkami dziś się czuję. Pan mi mówi, że beze mnie na nic wszystko. Ja rzucenia się w ramiona jestem blisko. Drżą mi dłonie, czuję rozpalenie ciała. A pan stoi niewzruszony niczym skała. Mam wrażenie, że pan tylko mnie podrywa. Proszę pana, przez to jestem nieszczęśliwa! Pójdę sobie, strzelam focha proszę pana. A już byłam w panu prawie zakochana... Edytowane 20 Października 2023 przez viola arvensis (wyświetl historię edycji) 12
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 czemu pani chce mnie dzisiaj rozczarować zagadkowy uśmiech twarzy czar i powab pod firanką rzęs spuszczonych ten błysk w oku bardzo pragnę dotyk dłoni pani poczuć ten aksamit co zamieszkał na opuszkach pocałować może kiedyś także usta o czymś dalej to zapewne grzech pomyśleć już się boję że przypadkiem coś się przyśni lecz przeżywam stale myśląc tylko o tym dzwonek budzi siódma rano do roboty :) 3
viola arvensis Opublikowano 14 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 @Jacek_Suchowicz no to mnie teraz szczerze uśmiechnąłeś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ( przepraszam za słowotwórstwo ) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 i o to chodziło :))))
viola arvensis Opublikowano 14 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 (edytowane) @Jacek_Suchowicz hahaha ( słowotwórstwo w powyższym komentarzu. Nie myśl sobie ... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 14 Października 2023 przez viola arvensis (wyświetl historię edycji)
Monia Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 Czasem ciężko za tym wszystkim nadążyć.Czar i urok szybko mogą prysnąć pozdrawiam;) 1
viola arvensis Opublikowano 14 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 @Monia dokładnie! Jak to w życiu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 Dzisiaj fajny dzień, to tak można sobie porobić :)
viola arvensis Opublikowano 14 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 @violetta tak tak "można sobie porobić " Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 Świetne! Jestem pod dużym wrażeniem. Pozdrawiam. 1
FaLcorN Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @viola arvensis he proszę Pani jak to czytam aż drętwieje i polewam swemu cieniu: za marzenie! he 1
viola arvensis Opublikowano 15 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 @Sylwester_Lasota bardzo dziękuję, miło mi Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @FaLCorneL o naprawdę proszę Pana? Znowu jestem roześmiana ! 1
Wiechu J. K. Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 @viola arvensis 1
viola arvensis Opublikowano 15 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 @Wiesław J.K. ale super pioseneczka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @viola arvensisteż mi się podoba. 1
Leszczym Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 @viola arvensis No i jak tu poderwać nie podrywając :)) Niełatwe to zadanie wcale ... 1
viola arvensis Opublikowano 15 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 @Wiesław J.K. puściłam utwór głośno, i moja mama go rozpoznała. Bardzo jej zrobiło się przyjemnie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Leszczym bardziej subtelnie może? Cóż, kobietom nie dogodzisz ... 2
Wiechu J. K. Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @viola arvensisMiło mi! Tak, to jest przebój z ubiegłego wieku koniec lat 50-tych początek 60-tych. Proszę, pozdrów swoją mamę. 1
viola arvensis Opublikowano 15 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 @Wiesław J.K. Dziękuję! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 *nagle
Rekomendowane odpowiedzi