Rafael Marius Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W razie czego zorganizuję kozę (rodzaj piecyka). Tak jak zrobił mój pradziadek w styczniu 1945. Rurę wydechową wystawił przez okno zabite dechami. A całość obłożył gliną, którą wykopał na podwórku. I tak się stolica grzała.
violetta Opublikowano 7 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2023 @Rafael Marius jeżeli będzie dostępna jeszcze :)
Rafael Marius Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bądźmy dobrej myśli. Polecimy do nieba trzymając się za rączki. I koza nie będzie potrzebna.
violetta Opublikowano 7 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2023 @Rafael Marius nie tak dawno grzałam 2 miski, jedną do ciała, drugą do włosów:)
Rafael Marius Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja to pilnuję tych wszystkich hydraulików, elektryków, dyrektorów technicznych, wodociągowców. Wiedzą, że ze mną to nie przelewki. Dlatego u nas w bloku zawsze jest i ciepła i zimna, wszelkie przeglądy i naprawy są ogłaszane z wyprzedzeniem i nie są długie. Awarie są likwidowane w ciągu godziny lub dwóch. Od lat się tym zajmuję i znam się na tym. Zresztą nie tylko. Kiedyś byłem lokalnym działaczem. Teraz już zdrowie nie pozwala tak bardzo się angażować, ale wody pilnuję jak dawniej.
violetta Opublikowano 7 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2023 @Rafael Marius u mnie w kranie leci tylko zimna i nie mamy ogrzewania miejskiego. Przez 40 lat nic miasto nie zrobiło. Teraz na to nie ma pieniędzy i dostałam odpowiedz, że przez najbliższe 40 lat nic nie zrobią. Myślę o kredycie, jeżeli mi dadzą na 13 lat, to biorę. proszę mnie nie namawiać na żadne wyjazdy i wydatki, bo muszę mieć je i koniec. 1
Rafael Marius Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To przykre. Miasto wydaje na różne głupoty, typu koszenie trawy 5 razy w roku, a potem nie ma dla ludzi na modernizację. Można spróbować, jak się uda poprawić warunki życia. Ma się rozumieć. 1
Ana Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2023 @violetta Lubię czytać takie śliczności :) 1
violetta Opublikowano 8 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2023 @Ana cieszę się, że Cię widzę u siebie, mi się też podoba ten wątek.
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta 1
violetta Opublikowano 8 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2023 @Wiesław J.K. ależ piękne miejsce, chcę do takiego:) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violettaWcale Ci się nie dziwię, również uwielbiam takie widoki. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 8 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2023 @Wiesław J.K. mogliby nam takie parki urządzać i wystarczyło by na całe życie.
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Czarek Płatak Opublikowano 13 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2023 No i mi teraz Mietek Fogg w głowie śpiewa 1
violetta Opublikowano 13 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2023 @Czarek Płatak nie znam:)
Czarek Płatak Opublikowano 13 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2023 @violetta znasz, znasz
Rekomendowane odpowiedzi