Klaudia Gasztold Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 powiedz... jak będzie jutro? nie wymagam wiele los i tak na mnie żałujew szystkiego nie żałuje jednak mnie czy jutro coś ulegnie zmianie? jeśli nic to chociaż niech zostanie to co dobre co wychodzi najlepiej prócz opadłych liści milczysz tak subtelnie powiadasz niemiłosiernie o miłości najwięcej powiedz... jaki na mnie czeka dzień ? czy ze wschodem wzejdzie nocny sen? Klaudia Gasztold 6
staszeko Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 Bardzo dobre dwie ostatnie strofy. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwsza taka sobie, w dodatku z błędem, który łatwo można poprawić: powiedz... jak będzie jutro? nie wymagam wiele los i tak żałuje mi wszystkiego nie żałuje jednak mnie Druga jakoś nie dociera do mnie (wyrzuciłbym „ulegnie zmianie”): czy jutro przyniesie to samo? jeśli tak to chociaż niech zostanie to co dobre co wychodzi najlepiej prócz opadłych liści Dobrze, żeby wiersz poleżał przed publikacją w szufladzie, nabrał mocy.
Rafael Marius Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 @Klaudia Gasztold Nikt nie wie o poranku jaki będzie wieczór.
violetta Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2023 lepiej nie zadawać sobie pytań, a wszystko wyparuje:)
Monia Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2023 Treść spoko,ale te błędy psują cały odbiór.
Rekomendowane odpowiedzi