andrew Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2023 zdradziłem wstyd mi to mówić po tyłu latach wierności wszystkie wolne chwile spędzaliśmy razem byliśmy nierozłączni i nagle poznałem JĄ ONA Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest teraz moim światłem moją radością JEJ poświęcam czas dla NIEJ chcę żyć najdziwniejsze że nadal numerem jeden jesteś TY nie mogę JEJ tego powiedzieć TOBIE próbuję nic nie mówisz więc nie wiem co czujesz ONA jest taka dobra czuła miłość od pierwszego wpisu na portalu myślę że rozumiesz nie chcę się z TOBĄ rozstawać ale czasu będę miał dla CIEBIE niewiele kochany... ROWERZE 9.2023 andrew Oparte na faktach 5
iwonaroma Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2023 Cha cha :) dobre :) Zaskakująca puenta :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2023 faceci zdradzają dość lekko jest rower motocykl czy auto modele i hobby jest wszelkie choć czasem potrafią pójść z tamtą wracają z minami smutnymi do swoich wspaniałych sześcianów by mężęm być ojcem kochankiem i westchnąć czasami co rano :) 1
Rafael Marius Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2023 @andrew Ja też jestem pasjonatem. Tyle, że moje zainteresowania się zmieniają, poza kilkoma. Rower też był dla mnie kiedyś bardzo ważny.
Rekomendowane odpowiedzi