Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Czarek Płatak Opublikowano 26 Września 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) dziecko lata zwykł mówić uśmiechając się lekko: jeśli zapach to przedpołudnia geosminy z ziemi i wody chłodnego powietrza i skośnych promieni jeśli dźwięki to grania cykad o zmierzchu hukania sierpówek gonitw jaskółek pomiędzy szczytami bloków jeśli upały to tylko spiekota taka że psy zieją jak psy a staruszki padają jak muchy podobno kiedy widzieli go po raz ostatni krzyczał pod niebo - spierdalaj boćku gdybym miał skrzydła zrobiłbym to samo Edytowane 27 Września 2023 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji) 9
Rafael Marius Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2023 @Czarek Płatak Kto by nie chciał do nieba. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2023 No lubię twój styl :) jak zawsze super 1
poezja.tanczy Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2023 @Czarek Płatak Warto słuchać podpowiedzi Czasami :)
Leszczym Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2023 @Czarek Płatak Oj też lubię...
Czarek Płatak Opublikowano 30 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja. Wydaje mi się, że straszna tam nuda, ale z chęcią uciekłbym na południe przed zimą. Dzięki Marcin To wiesz co mam na myśli. Dla mnie ten dźwięk jest na zawsze powiązany z latem. co masz na myśli? Dziękuję @miauczenie owies, @Waldemar_Talar_Talar, @viola arvensis Dziękuję 2
poezja.tanczy Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O i jest, taka "podpowiedź" :) O to mi chodziło Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Ciekawe... o jakim dziecku mowa (głośno 'myślę').. w każdym razie, znowu życie w Twoich wersach, Czarku. Zakończenie świetne.
Czarek Płatak Opublikowano 24 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2023 @Nata_Kruk hej dzięki za zaglądnięcie tutaj :))
Rekomendowane odpowiedzi