Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Natuskaa Opublikowano 23 Września 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 takie bilety zazwyczaj rozdają nic szczególnego bez ornamentów ani ramek prawie ulotka jednak bilet nikt by nie pomyślał że wartościowy taki bilet się ogląda długo sprawdzając gramaturę teksturę i kolor nawlekając na zwoje mózgu niczym partyturę wieszaną przed orkiestrą taki bilet nie ginie zaczepia się o codzienności kłuje nawet kiedy się śpi w piętę i paznokieć a te nawet zgrubień nie mają dnia jutrzejszego taki bilet niespodzianka to bombonierka i skarpetki kakao na śniadanie które lubi zamykać etap spania bo bierze za dłonie i ciągnie do słońca taki to bilet 12
A-typowa-b Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @Natuskaa aż musiałam się zalogować. Fajny pomysł miałaś z tym biletem. Co Cię tchnęło, by tak to opisać? Pozdrawiam serdecznie. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 Witam - super - wyraźny wiersz - Pozdr.serdecznie. 1
viola arvensis Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @Natuskaa zdecydowanie na + Warto było się zatrzymać ! 1
Natuskaa Opublikowano 24 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że zalogowałaś się specjalnie dla tego wiesza, no ale co ja Ci mogę odpowiedzieć? Było tak - jak co dzień wieczorem wzięłam zeszyt i długopis, a słowa same się ustawiły. Dziękuję i pozdrawiam :) Również witam, mam nadzieję, że nie chodzi tylko o pogrubienie :) Dziękuję i pozdrawiam. Dziękuję za plusa i kilka słów pod tekstem :) Pozdrawiam
poezja.tanczy Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @Natuskaa Ja tam wolę na gapę :) Ale Twój bilet wiele może Fajny wiersz, oby tak dalej Pozdrawiam :) 1
Natuskaa Opublikowano 25 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na gapę... hmm... niektórzy twierdzą, że się opłaca. Dziękuję za odwiedziny i "zastanawiający" komentarz :) Pozdrawiam 1
poezja.tanczy Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2023 @Natuskaa To nie kwestia opłacania Tylko dreszczyku emocji :) 1
Natuskaa Opublikowano 26 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A, że o emocje się rozchodzi... co kto lubi, tego szuka :) Pozdrawiam 1
Nata_Kruk Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całość bardzo pomysłowa, ileż obrazów na jeden bilet. Miło czytać Ciebie. 1
Natuskaa Opublikowano 30 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z lekka obrodziło, więc zbieram. A mi miło jest Ciebie gościć :) Dziękuję i pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi