Ten utwór został doceniony przez użytkowników. poezja.tanczy Opublikowano 13 Września 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 Z cyklu: Na ringu, czyli kto jest kim 45 cios Radości: Radość z dziewczyną Postanowili autostopem zwiedzić kraj I tak jeździli Szukając gdzie jest Raj Gdzie ich ugoszczą A skąd przegonią Gdzie im pokażą życie Otwartą dłonią I tak zwiedzali I się do siebie zbliżali I siebie chcieli Inaczej nie umieli Tylko kochać Tylko trzymać się razem Tylko rozmawiać Nie nakrywać się zakazem Podróż ich zbliżyła I na nowo stworzyła Podróż im pokazała A nie dokazywała I zrozumieli Kim są i po co I się przytulili Pewną zimną nocą I o tym samym pomyśleli Czekając na świt Że człowiek kocha Dopóki nie znikł Że piękne są te Chwile na ziemi Jak wszystko wokół Już się zieleni To miłość dodaje Wszystkiemu blasku Koloru z wyboru Ogniska trzasku Korzystaj więc, kochaj Przeżywaj każdy dzień A jak się pogubiłeś Weź się lepiej zmień. //Marcin z Frysztaka Wszystkie moje książki Za darmo Znajdziesz na stronie: wilusz.org 9
Rafael Marius Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2023 (edytowane) @poezja.tanczy Ja dojechałam autostopem do Norwegii za pracą, ale z kolegą. To nie była robota dla dziewczyn. Za to moi rodzice jeździli razem stopem. Mama na wabika, a ojciec schowany. Tak to się robiło kiedyś. A gdy już miałem samochód zabierałem łebków. Po co powietrze wozić. Zawsze można z kimś pogadać. Edytowane 14 Września 2023 przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2023 Witam - ciekawie piszesz - Pozdr. 1
Natuskaa Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2023 Bo dobre chwile są ulotne jak motyle :) Pozdrawiam. 1
poezja.tanczy Opublikowano 14 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2023 (edytowane) @iwonaroma Nie może być inaczej :) @Rafael Marius Ja też zabieram ludziska I sam kiedyś korzystałem Miło jest gdzieś zmierzać Z życiem na nowo zderzać @Waldemar_Talar_Talar Miło mi, że to mówisz, Dzięki @Natuskaa Dlatego łapmy. Chwile, nie motyle Niech lecą dalej Jak i my @duszka @Tectosmith Dzięki za odwiedziny Edytowane 14 Września 2023 przez poezja.tanczy (wyświetl historię edycji) 2
slow Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2023 Przygoda wakacyjna a w dwójkę zawsze raźniej :)) Pozdrawiam :)) 1
poezja.tanczy Opublikowano 17 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2023 @slow Dokładnie tak. Bo jak inaczej? :) Dzięki za czytanie 1
Rekomendowane odpowiedzi