Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 4 Września 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 bo mi się kompozycja rozpadnie poszarpią i skołtunią wersy rozsypie sens na/w mojej biednej głowie 11
duszka Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 @iwonaroma Tak, trzeba najpierw dać jej powstać, zaistnieć, a potem może odrobine oszlifować - jesli rzeczywiście cos przeszkadza. Wezmę sobie do serca tą myśl :) Pozdrawiam :) 1
staszeko Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2023 martwa kompozycja poszarpane, skołtunione wersy zgubiony sens na dnie biednej głowy 2
Leszczym Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2023 @iwonaroma Fajne. A wyłapać znaczenie mogę, czy też nie ? 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2023 @iwonaroma Łapacze słówek faktycznie bywają denerwujący, szczególnie wtedy, gdy nic więcej nie mają do powiedzenia w temacie. 1
iwonaroma Opublikowano 5 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Duszko, Ty nie łapiesz za słówka, nie tarmosisz tylko delikatnie je głaszczesz :) Dziękuję i również pozdrawiam:) Ładnie :) Tak bardziej w zrównoważony sposób, jak to mężczyzna:) Dziękuję Możesz możesz :) Dziękuję ... Zdarzają się. Wówczas lepiej milczeć Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Dziękuję:) @Marek.zak1 :) podziękowania 3
poezja.tanczy Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2023 @iwonaroma Takie słówka mogą sporego rabanu narobić Jak widać :) Pozdrowienia :) 1
iwonaroma Opublikowano 7 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) właśnie :) Dziękuję i również pozdrawiam:) 1
samm Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2023 @iwonaroma ...jak już za nic innego? Nie taka uboga ta głowa, skoro w mądrości składa słowa. Serdeczności :) s 1
iwonaroma Opublikowano 7 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Dzięki, również serdecznie
tetu Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2023 Ileż takich poszarpanych i skołtunionych wersów było w mojej głowie! Nie zliczę :D Ile niewypowiedzianych słów przepadło na zawsze. A może ważniejsze były od tych wszystkich wypowiedzianych. Wiesław Myśliwski. 1
iwonaroma Opublikowano 9 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;):) A Myśliwski mądry facet. Dzięki!
iwonaroma Opublikowano 12 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2023 @Tectosmith @miauczenie owies Dzięki:)) 1
iwonaroma Opublikowano 13 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 @viola arvensis :) dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi