andrew Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Miłość i Ufność spotkala na swej drodze pielgrzymów tłum ludzi starszych młodych dzieci szeregi wiją się jak meandry rzeki wśród ulic pól lasów na ustach pieśni modlitwy jedno IMIĘ uwielbienia JEZUS z miłością do Boga płyną te ludzkie strumienie witają ich wschody słońca żegnają zachody idą w słońcu i słocie siłę czerpią z Eucharysti i wiary nie jest łatwo a jednak... mijają z podziwem piękną przyrodę dzieło Stwórcy droga z Tobą Jezu jest wymagającą nie tylko na szlaku dlatego sporo Cię opuściło Jezu ufam Tobie 8.2023 andrew Pielgrzymka dzień drugi 2
duszka Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten "wycinek" mnie zatrzymał. Jest obrazowy, tajemniczy, piękny. Pozdrawiam :) 1
Rafael Marius Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładny fragment. Zawsze podziwiałem tych ludzi. Przechodzą czasami przez moje osiedle. 1
Rekomendowane odpowiedzi