Bożena De-Tre Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Próba Zróbmy kolejną próbę Reżyserujesz Ty Klatka Wchodzisz STOP Wejdź uśmiechnięty. Zamknij po prostu drzwi. No dobrze – scena – dom Role już mamy podzielone Lustro pęknięte na ścianie Światło przez okno wpuść Teraz ja przyjmuję rolę Pozwól przebiorę się Balową suknię swą założę To nic że ranek jest Płyniemy po tej samej scenie Co wspólnym naszym domem jest Puste mamy kieszenie Za oknem ciepły letni deszcz Zamiast aplauzów deszcz nam dzwoni Całość ku ciszy Zmierzać chce Refren wszystko domyka Ciepły majowy deszcz 3
Rafael Marius Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zamiast deszczu gorących monet, tylko już letni deszcz, który wkrótce stanie się całkiem zimny.
Bożena De-Tre Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 @Rafael Marius Nie podoba mi się takie zakonczenie-:)Pozdrawiam ..jutro mowy dzień Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rafael Marius Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie też, ale życie nie zawsze się podoba, a nawet rzadko.
Bożena De-Tre Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 @Rafael Marius Doceniam: a czy lubię?Szanuje.
Rekomendowane odpowiedzi