Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 a wtedy mówię że jestem zmęczona i zwijam ciało w kłębek głowę starannie w dłoniach chowam mówię że jestem tylko... zmęczona 9
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 @Ewelina i dobrze... to, co nas boli, ukryjmy głęboko i chrońmy przed światem 1
Ewelina Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 @Coretanima zawsze miałam taką strategię czy słusznie...nie wiem :) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 @Ewelina …i zapytanie: jak mam zrobić ten krok w nieskączoność(K.Iłłakowiczówna?Nie sorawdzam licząc że ktoś poprawi gdyby tak? @Bozena1957 Jasnorzewska?Sowa Ty wiesz zapewne?
Rafael Marius Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taka wymówka przed życiem, rozmową, rozwinięciem kłębka albo nawet gorzej, przecież zmęczenie jest jedynie zjawiskiem psychicznym. Zatem powodem może być zespół chronicznego zmęczenia lub inne zaburzenia. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 @Ewelina „Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce” - Terencjusz 2
Ewelina Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 @Rafael Marius zespół chronicznego zmęczenia... Mam wrażenie, że kiedyś miałam z tym do czynienia, ale być może to tylko wrażenie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
slow Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 @Ewelina ja czuję się właśnie tak dzisiaj tyle, że po 9 godzinach pracy mam tylko ochotę na bardzo zimne piwko i lezeć sobie na leżaku, na hamaku i czytać ksiażkę lub posłuchać relaks muzy :))pozdrawiam :))) 1
Ewelina Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 @slow to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci udanego relaksu :)) Pozdrawiam serdecznie :) 1
Deonix_ Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Czasami człowiek jest zmęczony i po prostu potrzebuje odpoczynku, żeby nie być wyczerpanym. Tylko i aż :) A ukrycie się w embrionalnej pozycji pod kołderką dobrze działa na psychikę, przynajmniej moją, więc się w tej mini odnajduję :) Pozdrawiam :) Deo 1
Ewelina Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2023 @Deonix_ bardzo miło mi to słyszeć :) Kołderka bywa przyjemną alternatywą, zwłaszcza w ponury, deszczowy wieczór. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi