Rafael Marius Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawie jak raju?
violetta Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2023 @Rafael Marius praca marzeń, 8 lat pięknych chwil mnie czeka:) zaczynam od 10 i kończę wcześniej:)
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Dobry, Zły i BrzydkiFajne! 1
Jacksons Fan Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2023 @Wiesław J.K. dzięki! Cieszę się, że wiersz się podobał Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Dobry, Zły i BrzydkiDzięki i również pozdrawiam. Gdy potem szelest jesiennych liści usypia marzenia... 1
Marek.zak1 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 @Dobry, Zły i Brzydki Jeszcze raz podszedłem i jeszcze bardziej mi się podoba. Człowiek jest zawsze sam ze sobą, ale z drugą osobą w magicznym związku już samotny nie jest. To, że przytrafia się to niewielu, to inna sprawa. Pozdrawiam P.S. dla mnie uśmiech jest do, a nie ku, ale to dla mnie. 1
Rekomendowane odpowiedzi