Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Miesiąc mnie nie było wierszy nie pisałem Serce bardzo mocno biło o minionym rozmyślałem Świat stracił kolory w głowie smutek żal Białego koloru bardzo mocno żem się bał Dziś jestem już w domu do zdrowia dochodzę Uśmiecham się do życia o lepsze dni proszę Znowu piszę wiersze ciepłe czułe zrozumiałe Które swym światłem zagoją mą ranę 7
poezja.tanczy Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 I oby jak najdłużej W zdrowiu i pogodzie ducha Pozdrowienia :)
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 @Waldemar_Talar_Talar Trzymaj się zdrowo Waldemarze. Zdrowie cenniejsze nad wszystko. Pozdrawiam!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - oby - dzięki za czytanie - zdrowie dopisuje - To stary wiersz - Pozdr Witam - dziś na zdrowie nie narzekam - oby tak dalej - dzięki że zajrzałeś - Pozdr. @duszka - @Rafael Marius - dziękuje - Edytowane 18 Sierpnia 2023 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2023 @Tectosmith - dzięki -
Rekomendowane odpowiedzi