Jacksons Fan Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 (edytowane) Z każdym muśnięciem dłuta W rzeźbę karminową Dźwięk śpiewa Wyznania prawda wykuta Nuci pieśń nienową Siłą zaćmiewa I w dzieło wciąż wlewane Twej miłości tyle Tak gorącej A słowa tak dobrze znane Lekkie jak motylem Słodko płynące Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez Dobry, Zły i Brzydki (wyświetl historię edycji) 5
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Witam - przyjemnie dziś u ciebie - Pozdr. 1
Jacksons Fan Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 @Waldemar_Talar_Talar dzięki, Waldemar Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
duszka Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 @Dobry, Zły i Brzydki Trochę przestraszyły mnie te "uderzenia dłuta"... Wiem, że rzeźbiarz poszukuje nimi tego właściwego kształtu - prawdy, ale sa to według mnie raczej delikatne, oczyszczające ze zbędnego materiału "stuknięcia"... Podobnie czuję się dobierając właściwe dla wypowiedzi wiersza słowa. Niemniej ciekawa forma wiersza i pobudzająca wyobraźnię wypowiedź :) Pozdrawiam. 1
Jacksons Fan Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 @duszka a wiesz, że w ten sposób nie pomyślałem? Teraz powinno być lepiej... Dziękuję, że przeczytałaś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam również 1
duszka Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 @Dobry, Zły i Brzydki Dla mnie teraz wspaniałe :) Od początku ta delikatna moc, która nie opuszcza wiersza do końca. :) 1
Jacksons Fan Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 @duszka dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi