Leszczym Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Papierowe, cudaczne dziwnymi formułkami słów testy nie były, nie są i nie będą dla ludzi z literacką głębią. Uważajcie poetko i poeto, albowiem na tych właśnie etapach świat może Was negatywnie zaskoczyć. I to bardzo bardzo... Oby tylko nigdy więcej nikt mnie nie zmuszał rozwiązywać coś podobnego. Warszawa – Stegny, 09.08.2023r. 5
Ewelina Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @Leszczym prawa, zgadzam się! Pozdrawiam serdecznie :)
Rafael Marius Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @Leszczym A ja lubię testy. Można się posłużyć intuicją i wypaść znacznie lepiej niż, gdyby poziom umiejętności, wiedzy był sprawdzany inną metodą. 1
violetta Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @Rafael Marius to zależy, które polubię. Teraz o pracę, to wszędzie sprawdzają, nawet wykształcenie nie jest tak potrzebne jak umiejętności i radzenie sobie z zadaniem. 1
Leszczym Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @Rafael Marius @violetta Ja nie lubię, zresztą coraz bardziej. Te słowa jakoś zupełnie mi się nie układają... @Ewelina Dzięki ;)) Również pozdrawiam :)
Rafael Marius Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dobrze. Papierki czasem nie pokazują prawdy, a dobry test może do niej przybliżyć. 1
Leszczym Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @Rafael Marius W moim przekonaniu pewne testy nie pasują do pewnej grupy osób, co miałem odwagę właśnie sformułować w tekście Testy i Dorwany malarz. I naprawdę myślę, że jest jednak coś na rzeczy, ale nie będę jakoś przesadnie zadziornie tej tezy bronił... 1
Rafael Marius Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tym się zgadzam. I nie wszystkie umiejętności można mierzyć testami.
violetta Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @Rafael Marius dlatego warto uczyć się dalej i chodzić na kursy, a przynajmniej brać udział w takich testach, przybliża realność :) 1
obywatel Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 testy testy test ciążowy :))) 1
violetta Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @sam_i_swoi to akurat dobry test:)
Leszczym Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @violetta A może warto byłoby bardziej satyrycznie i zrobić barejowską scenkę jak któryś duży raper ślęczy nad testem rekrutacyjnym do korpo ? @sam_i_swoi ;)) @Rafael Marius I cechy również...
Rafael Marius Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja się bardzo lubię uczyć, ale dopiero od 30 roku. Wcześniej preferowałem aktywności ruchowe i towarzyskie. 1
iwonaroma Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Testy testują. A kto lubi być testowany? ;) 1
violetta Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @Leszczym teraz w firmach to co jakiś czas Cię sprawdzają i oceniają, ty nawet o tym nie wiesz albo mówią, że masz etapy swojej pracy czy wywiązałem się czy miałeś pomyłki, jak dużo ich było itd. To nie jest praca dla wszystkich.
Rafael Marius Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niektórzy faktycznie wymykają się i testy dają błędne wyniki. 1
Leszczym Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @Rafael Marius W ogóle mnie to nie dziwi ;) @iwonaroma Zwłaszcza jak źle wypada? @violetta Nawet normalnie nie dają ludziom pracować i sobie tym grabią aż któregoś dnia nagrabią :// @Rafael Marius Myślę że tak czasem może być niestety ://
violetta Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @Leszczym raczej będzie na odwrót.
Leszczym Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @violetta może być i na odwrót ://
Rekomendowane odpowiedzi