Bożena De-Tre Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2023 Otulona nadzieją blaskiem żalu spowita przywołujesz wspomnienia i butów szukasz w nich.. wyjmujesz je z ukrycia do rąk bierzesz ostrożnie tak jak byś chciała więcej niż chcą powiedzieć ci. Czerwone szpilki na dywanie co kiedyś z Tobą chętnie szły straciły blasku pożądanie. odeszły tak niespodziewanie że tak po ludzku jest Ci wstyd. Też miały swoje Portofino muzykę swa i radość Twą i choć dziś słuch po nich zaginął one wciąż żyją w Portofino… One są z Tobą Tobą są… 5
Rafael Marius Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2023 @Bozena1957 Od szpilek psują się nogi. Lepiej chodzić na płaskim. To i dobrze, że słuch po nich zaginął, a im wcześniej zaginie tym lepiej. Nie warto . 2
Bożena De-Tre Opublikowano 22 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2023 Wzgledne-:)dziekuje. 1
violetta Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2023 @Rafael Marius o tak, tylko wygodne, płaskie i bez ściskających palców. 1
Bożena De-Tre Opublikowano 22 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rece wazniejsze-:)
violetta Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2023 @Bozena1957 dzisiaj zaszłam na trampolinę, także tylko w sportowych:) ale było fajnie:)
Bożena De-Tre Opublikowano 22 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2023 ….gratuluje swiadomosci.Ciesze sie-:)Pozdrawiam serdecznie.
Rafael Marius Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mi się podoba. Nie trzeba potem na starość płacić za głupotę młodości. Może i są mężczyźni, którym buty na wysokim obcasie się podobają, ale nie wszystkim. Zatem można chodzić na płaskim i też mieć powodzenie. Zresztą to nie jest najważniejsze.
violetta Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Rafael Marius cenię sobie wygodę, ja wszędzie chodzę, nie mam biletu miesięcznego:)
Bożena De-Tre Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Bozena1957 A.Osiecka tez kochala Portofino.Czasami szpilki sa po prostu pretekstem do pieknych wspomnien.Dziekuje za uwagi tez… @Bozena1957
Rafael Marius Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to bardzo zdrowo. Wygoda jest ważna w imię czego tu się męczyć.
violetta Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Rafael Marius teraz mało kobiet się widzi w szpilkach, tylko na imprezach na początku:)
Bożena De-Tre Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 Dywanow tez jakby ubylo-:)
violetta Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Bozena1957 teraz są modne białe podłogi :) marzy mi się taka podłoga w całym mieszkaniu:)
Rafael Marius Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie też to zauważyłem. Zmądrzały albo taka moda? Ukrainki też nie naszą. A co piąta kobieta w Warszawie z tego kraju pochodzi. A jak znajdą kawalera to zdejmują? I dalej na boso... Ja już dawno się pozbyłem.
Bożena De-Tre Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @violetta Marzenia raczej juz passe-:)Sa Dawcy i Biorcy zapracowani…cenie tych ostatnich-:) 1
violetta Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Bozena1957 każdych cenię:) @Rafael Marius wyrwać męża to najważniejsze;) może dobrze na początek założyć szpilki:)
Rafael Marius Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to już zależy od gustów potencjalnego kandydata. Warto wcześniej zasięgnąć języka co lubi. 1
Bożena De-Tre Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Rafael Marius Widzialam mezczyzne w szpilkach i pieknej spodnicy.Chcial wyrwac kobiete zapewne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Bozena1957 Zwykle szpilki a tyle emocji…mile-:) 1
Rafael Marius Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Owszem na Paradzie Równości można takich wielu spotkać. W dzisiejszych czasach ludzie różnie kombinują. Ważne, żeby się kochali, a w jakim ubraniu to już mniejsza o to. Oby tylko w szpilkach na co dzień nie chodzić tak jak to moja mama robiła, bo na starość są skutki opłakane.
Rekomendowane odpowiedzi