Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nazwisko jest moim adresem tylko bardziej tu szaro i choć stąd nie blisko on często zagląda sól pożyczy trochę kawy z piwem i odrobiną świętego spokoju żebro mi wyjął po znajomości miłe jest moje żebro i dał nam radość ma już czternaście miesięcy wdzięczny jestem lecz rzadko go odwiedzam by podziękować a wąż pojawia się nieproszony jabłka jednak kupuję na bazarze choć i tam trafiają się zepsute [sub]Tekst był edytowany przez Adam Raj dnia 22-09-2003 12:06.[/sub]
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pan do ciebie po nazwisku? hmmm :) Podoba mi się, Adamie. Nie wyrafinowany, nie przedobrzony, taki swój, znany zamysł przy okazji mijanego kościoła. Drobna kosmetyczna uwaga - wyrzuć może wersaliki, i tak wiadomo o kogo chodzi. pozdrawiam m.
Wioletta_Szkaradowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ciepły i prosty. Leciutko zgrzytnął mi ten nieproszony wąż tylko. pozdrawiam Wiolka
sterowiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 troszku slabowity, nie lezy jeszcze w malignie ale lekarza i tak nie ma po co wzywac, nie podoba mi sie pozdrawiam
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...brak komentarza... [sub]Tekst był edytowany przez Adam Szadkowski dnia 24-09-2003 15:00.[/sub]
wstydliwa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 W wierszy panuej bardzo swojski klimat-za którym wprost przepadam..bardzo mi sie podoba:))
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...brak komentarza... [sub]Tekst był edytowany przez Adam Szadkowski dnia 24-09-2003 15:00.[/sub]
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...brak komentarza... [sub]Tekst był edytowany przez Adam Szadkowski dnia 24-09-2003 15:01.[/sub]
dorottta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ostatnia cząstka jednak trochę niebardzo, zgadzam się z Wiolką, ale poza tym całość niezła, pozdrawiam.
Anna Stavsky Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 żebyś nie narzekał na brak komentarzy, to bardzo ładnie napisany też wydał mi się nieproszony "wąż" ale i tak u siebie dodałam do ulubionych :] pozdro
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wąż, jak zwykle jest nieproszony. ale kto zaprasza "węża". on się skrada, pojawia, niszczy, znika i psuje jabłka. wąż jest na miejscu bo dopełnia raju :] taki od serca. podoba mi się dziuńka
Marcin Jagodziński Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 słabeńkie, niespójne, wszystko ma prowadzić zapewne do tych nieszczęsnych jabłek, ale po co... trudno odgadnąć.
Rekomendowane odpowiedzi