Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2023 Jeżeli nie jej twarz to co jest powodem że o wiele wcześniej zaczynamy się jej bać Bać czegoś co było jest i zawsze będzie odwiecznym rytuałem wszystkich pokoleń A może ty miły czytelniku odpowiedz znasz... 3
corival Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2023 @Waldemar_Talar_Talar Odpowiedzi nie znam, ale pytanie jest doskonałe... ten fakt jest bardzo zastanawiający, jak już go sobie uświadomimy. Pozdrawiam Waldemarze :)
Rafael Marius Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja się nie boję. Tak zostałem wychowany i tak mi zostało.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że czytasz - dziękuje serdecznie - Pozdr.uśmiechem. Witam - gratuluje takiej postawy - Pozdr. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2023 @Tectosmith - dzięki -
Rekomendowane odpowiedzi