Czarek Płatak Opublikowano 9 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2023 (edytowane) wszędzie dobrze ale wracał tam zawsze z opuszczoną głową próbując opóźnić każdy krok bezpański pies który dał się przywabić stunty na trzepaku gwiezdne wojny kredą pod klatką bo oni tam wśród czterech ścian znowu grają w bilard on matką odbija jak piłką a po każdym trafieniu i po każdej skusze ryczy - ty kurwo ty jebana dziwko Edytowane 10 Lipca 2023 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji) 3
Czarek Płatak Opublikowano 10 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2023 @Antoine W dodałem większą spację dla większej klarowności. Pozdrawiam 1
Marek.zak1 Opublikowano 10 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2023 Robi wrażenie, nie powiem. Pozdrawiam Czarku.
Antoine W Opublikowano 10 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2023 @Czarek Płatak Dzięki, trochę się zamotałem :) ale już ok.
Stary_Kredens Opublikowano 10 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2023 @Czarek Płatak straszne Kredens
Czarek Płatak Opublikowano 10 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trochę zmieniłem, ale przekaz jest ten sam. Prawdziwy jak podbite oczy i spuchnięte wargi Dzięki za wizytę niestety wciąż nieoodosobnione
A-typowa-b Opublikowano 11 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2023 @Czarek Płatak serducho za sedno wiersza. Jeśli chodzi o wulgaryzmy to ich nie lubię. Pozdrawiam serdecznie Czarku.
Czarek Płatak Opublikowano 11 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2023 @poranki ano niestety to fikcja. Wczoraj trafiłem na sentencję, że dobrego człowieka poznaje się po tym jak traktuje słabszych od siebie. Chcę wierzyć, że ta liczba rośnie, i że maleje liczna dzieci z podobnymi traumami. Sugerujesz, że powinienem odmalować jakiś landszafcik? heheh @A-typowa-b dzięki. rozmiem i szanuję. Osobiście nie lubię tylko typowej, podwórkowej łaciny. Oddaję wulgaryzmom prawo do własnej definicji w słowniku języka. W wypadku powyższym mogłyby być kursywą, albo w cudzysłowie, bo to właściwie cytat. @Krzysica-czarno na białym Dzięki
Leszczym Opublikowano 12 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2023 @Czarek Płatak No powiem Ci mocne jak cholera ://
Czarek Płatak Opublikowano 14 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2023 @Leszczym a co najgorsze prawdziwe. Do bólu
Rekomendowane odpowiedzi