Ten utwór został doceniony przez użytkowników. _M_arianna_ Opublikowano 4 Lipca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 (edytowane) Gdy już słońce wysoko stanęło na niebie, ja po zupę grzybową pobiegłam... dla ciebie. Przy okazji kupiłam i przekąski słodkie; pączki w lukrze, donuty oraz ciastka z miodkiem. Zakupy się przydały na smaczny obiadek. A że kogoś spotkałam, to... zwykły przypadek. Edytowane 5 Lipca 2023 przez M_arianna_ (wyświetl historię edycji) 8
poezja.tanczy Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2023 Pytanie czy przypadki są przypadkowe :) 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2023 @M_arianna_ Zabawne. Przypadki chodzą po ludziach. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2023 w grzybowej przypadkiem pływal muchomorek i już nie zdążyłeś został podwieczorek a wraz z nim marzenia o gorącym co nieco teraz oczy łązami samotne się świecą a morał już wylazł i nie chce się schować na randkę każda zupa byle nie grzybowa :) 1
Leszczym Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2023 @M_arianna_ Fajna przewrotność puenty :)
Rekomendowane odpowiedzi