Ten utwór został doceniony przez użytkowników. poezja.tanczy Opublikowano 27 Czerwca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 Z cyklu Stonoga co wołali na nią Miłość (28 z lewej) Miłość nie czuła się najlepiej I poszła do doktora Doktor ją obejrzał I powiedział, najwyższa pora Aby troche odpocząć Ale trochę zluzować Nie pracować tyle I się w domu schować Nie wychodzić przez kilka dni Pod pierzyną siedzieć Łykać rozgrzewające proszki I co dobre wiedzieć Miłość pyta, ale co z ludźmi Jak ja będę odpoczywać Kto ich wypełni miłością Sami siebie będą zmywać Pokłócą się sami ze sobą Znienawidzą świat Kilka dni wystarczy A wokół będzie pełno wad Miłość nie posłuchała I w domu nie została Chora, ale robiła swoje Bo samej sobie nie kłamała Miłość rozumie Że smutny byłby bez niej świat Miłość ten świat buduje Już od setek lat. //Marcin z Frysztaka 14
violetta Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 Za chorowanie można oberwać:) 1
Somalija Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 @poezja.tanczy miłość jest przemęczona, to widać, kuracja się przyda, oby skuteczna... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Asia Rukmini Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 I puenta mówi wszystko. Trzeba podtrzymywać tradycję szerzenia miłości i pomóc jej wyzdrowieć. ;) przyjemnie się czytało. Pozdrawiam 1
Rafael Marius Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zależy, co kto rozumie przez słowo świat? 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 Witam - miłość to cud i niech tak zostanie - niech nie choruje - Pozdr.wieczorowo. 1
poezja.tanczy Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 (edytowane) @violetta oby nie za mocno :) @Somalija skuteczność zależy od każdego z nas :) @Asia Rukmini żeby mój jej pomóc, trzeba wiedzieć co z niej szwankuje @Rafael Marius świat relacji. zależności. człowiek jest światem. @iwonaroma miło mi :) @Waldemar_Talar_Talar zgadzam się. niech tak zostanie plus @Leszczym @Natuskaa @Rolek @Giorgio Alani Dzięki Wam wielkie. Za serducha i komentarze. To dla mnie znak, że nie tracę czasu. Najlepsze pozdrowienia <serce> Edytowane 29 Czerwca 2023 przez poezja.tanczy (wyświetl historię edycji) 2
corival Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 @poezja.tanczy Bardzo wymowne słowa. Miłość choruje, to fakt. Mam za to obawy co to będzie, gdy taka przepracowana, chorująca miłość definitywnie padnie... Lepiej o tym nawet nie rozmyślać. Z upodobaniem pozdrawiam :)
poezja.tanczy Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 @corival Z upodobaniem odmawiam Nie pomogę jej paść A jak padnie To na plecach zaniosę do okopu :) 1
corival Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2023 @poezja.tanczy Doprawdy godne podziwu i w najwyższym stopniu chwalebne podejście :) 1
poezja.tanczy Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @tramwaj63 Zgadzam się.. obiekty powinny być wolne Choć miłość wyklucza.. swawolne
obywatel Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2023 "Miłość ci wszystko wybaczy..." Pozdr :) 1
Rekomendowane odpowiedzi