Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 23 Czerwca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 Tato ach Tato! zawsze byłeś nie pamiętam świata inaczej niż przez Twój uśmiech i radości inne ach Tato życie mi stworzyłeś - kolorowe na kolanach długo Ci siadałam mój kochany Tato gdy potrzebowałam Ciebie - zawsze byłeś ach Tato kocham Cię i tyle 8
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 Witam - zacne pisanie - Pozdr.serdecznie. 1
Rafael Marius Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 @Ewelina Ładnie napisałaś, 1
Ewelina Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 @Waldemar_Talar_Talar zacny temat. Tata to bardzo ważna osoba w życiu dziecka, nawet już dorosłego @Rafael Marius prosto z serca, z samego środka, do mojego kochanego Taty. 1
Rafael Marius Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To super dla kobiety mieć dobrą relację z ojcem, potem przenosi się to na mężczyzn, jest łatwiej. Tak przynajmniej uczy psychologia na podstawie badań statystycznych. 1
Ewelina Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 @Rafael Marius z pewnością zawsze lepiej mieć dobre relacje :) Faktycznie to wiele spraw może w dorosłym życiu ułatwić, bo buduje człowieka. 1
Rafael Marius Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A prawdę powiedziawszy to wygrałaś los na loterii, bo mało dziewcząt i później kobiet ma dobre relacje ze swoimi ojcami. U mnie w rodzinie nikt nie miał z pokolenia na pokolenie, no i jest jak jest. 2
Ewelina Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 @Rafael Marius a pewnie, że mam szczęście :) 1
poezja.tanczy Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 @Rafael Marius Dużo racji w tym co piszesz Nie każdy ma tyle szczęścia, albo chciejstwa Żeby dbać o relacje z rodziną
Asia Rukmini Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 Pięknie ubrałaś w słowa więź z tatą. Mój już nie żyje, ale nie miałam z nim bliskiego kontaktu, nawet nie rozwinęła się między nami potrzeba. Ale był, więc w sercu moim pozostanie. Wzruszyłam się :) pozdrawiam serdecznie 1
Ewelina Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @Asia Rukmini dziękuję, że podzieliłaś swoim doświadczeniem. Różnie bywa z rodzinnymi więziami. Ani zbyt silne ani zbyt słabe nie są dobre. O złoty środek zaś trudno. Często bywa, że dzieci szczególnie zaczynają doceniać rodziców, gdy sami rodzicami zostają. Wtedy patrzą inaczej i mają większą dojrzałość. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Tectosmith Opublikowano 8 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2023 @Ewelina Piękny obrazek, ale nie mój niestety. Każdy ma inne doświadczenia w życiu. Pozdrawiam ciepło. 1
Ewelina Opublikowano 8 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2023 @Tectosmith nasze doświadczenia nas kształtują i dlatego każdy z nas jest inny, bo czego innego w życiu doświadcza. Pozdrawiam ciepło :) 1
Rekomendowane odpowiedzi