duszka Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2023 odwracasz mnie od zmęczonych szyb i luster w kierunku życia 4
Rafael Marius Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2023 @duszka W sumie to i tak wszystko postrzega się subiektywnie nieważne, czy własny wizerunek w lustrze, film, czy to co nas otacza w realnym życiu. Prawda jest niedostępna. Można jej jedynie próbować szukać. 2
poezja.tanczy Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2023 @duszka Pozytywne Nawet po trochu miłosne uniesienie Bo jak nie kochać tego kto pokazuje życie +++ 1
duszka Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szukanie jest może (w moim odczuciu) zbyt aktywne i własnie ono może prowadzić do subiektywizmu... Mam wrażenie, że prawda nam się objawia, dlatego tak ważna jest otwartość, zaufanie, cierpliwość... To ją chyba przyciąga. Dziękuję Ci za refleksję i pozdrawiam :) @poezja.tanczy Sprawiłeś mi radość Twoją odpowiedzią :) Dziękuję! @jaguar@iwonaroma dziękuję Wam :) 2
Leszczym Opublikowano 20 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2023 @duszka Tutaj jest ciekawy (również) motyw odwrócenia, a jest to bardzo religijne pojęcie :) 1
Rafael Marius Opublikowano 20 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może być i tak jak piszesz. Co do otwartości to się w pełni zgadzam. To najważniejsze. 1
duszka Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, ża tak to odczytujesz :) Pozdrawiam.
duszka Opublikowano 12 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak :) I dobrze jest, umieć go zauwazyć i przyjąć. Dziękuję Ci i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi