Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 11 Czerwca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2023 Tego jednego wierszyka immanentnie zakazali jako że był nadzwyczaj niewyględnie złośliwy okrutny seksistowski diabelski obelżywy wyśmiewczy niepatriotyczny polityczny aczkolwiek niesatyryczny zresztą jak całe tysiące innych wierszyków nie z tej beczki lub z innej półki Temu jednemu jednak nie pozwolili na druk albowiem został zaczerpnięty wprost z bylejakiego życia wcale nie na bogato we wszystkim powyższym Autor wierszyka nie zdobył się na ponadto zatem nie zdobył uznania w związku z powyższym nie zdobył nagrody donośnie kazali o nim zapomnieć Nieoczytany świat sprzed grzbietów książek dumnie ukazywanych w niejednej videorelacji obył się i bez tego wierszyka który przecież nic nie robił i nie zrobił tylko coraz ciszej krzyczał Warszawa – Stegny, 11.06.2023r. 11
kwintesencja Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2023 @Leszczym cenzura prewencyjna zwyciężyła… 1
Somalija Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2023 @Leszczym Ostatnio przez przypadek, a może z ludzkiej ciekawości otworzyłam videobloga Michała Wiśniewskiego i jego piątej żony... ich kreacje mnie przerosły intelektualnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , pozdrowienia 1
Leszczym Opublikowano 11 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2023 @kwintesencja A taka jest jak najbardziej... @Somalija ja jednak wolę zakazane wierszyki niż wideoblogi :)) I chyba Ty zdaje się też :) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Leszczymwykrzyczane zakazanie, coś nowego jak powstanie ;-) pozdrawiam 1
Leszczym Opublikowano 11 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2023 @Wiesław J.K. Fajny komentarz i oczywiście dziękuję za wszystkie pozdrowienia ;)
Tectosmith Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2023 @Leszczym W takim razie ciekawe o czym faktycznie był ten wierszyk. Dobrze napisane. Pozdrawiam :-) 1
Leszczym Opublikowano 12 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2023 @Tectosmith Kilka takich przemknęło mi przez czytanie :)) I warto je było przeczytać :) Również pozdrawiam :) 1
lirycznytraktorzysta Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2023 krzyczał: wydajcie mnie za publiczne pieniądze, pliss...
Leszczym Opublikowano 13 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2023 @lirycznytraktorzysta Choćby to, ale myślę że nie tylko...
Rekomendowane odpowiedzi